The boring me...

Ett sms väckte mig kl 08 imorse. Stod nånting med att Ben & Jerrys finns på maxi. Hade ingen anning om att man kunde få tag i det i Sverige. Detta är en mkt fin nyhet för mig. Vet inte var jag gjort för att förtjäna det men please god, säg att coockie dough finns! Måste passa på nu -med onyttigheterna- för när P flyttar då jävlar är det ändring på kosten. Från Pizza till salad, that`s a promies.

Nästa gång jag slog upp ögonen va kl 11.05. Med andra ord ska jag närvara på mitt trevliga jobb i Kristinehamn om sisådär 5h. FucK! O bussarna går inte som de ska (jag haaatar att åka buss av hela mitt hjärta..) så jag får vänta där en timme för att ens få åka hem. Näru, jag tänker skriva upp den extra timmen på timlistan. Jajemen!

Jag känner att de inte finns så mkt roligt att berätta om just nu. Mitt liv are kind of boring right now. Ben & Jerry`s på ica maxi liksom, ni hör ju. Det är iaf fint väder så P och jag ska ta oss en spring tur. (hatar att springa oxå... flåsar som en annan 70årig rökare)

Här kan ni läsa roliiiigare vardagsstuff. 2 bloggar jag gillar att läsa sörni.

Kommentarer
Postat av: bella

det finns även ben & jerrys på pressbyrån i gbg !!!!!!! o vet du vad en kosta.. det var en sån liten som
i london, dne kosta 25 spänn.. hahaha o vi som tyckte det var hutlöst...

2007-08-20 @ 13:04:01
Postat av: bella

och bäst av allt.. det fanns cookie dough haha...

2007-08-20 @ 13:04:44
Postat av: Alexzandra

Bella: åh fy fan, men det är tamigfan värt varendaste öre : ) Ska försöka få med mig en sån hem nu när jag jobbar i k-hamn.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback