The value of money.

pimp

Jag tror jag lever kvar på 90-talet. Har inte riktigt hängt med ekonomiskt. Man får ju ingenting för pengar längre! Jag har aldrig vart en person som ser värdet i pengar. Man jobbar, slösar .....sen kommer det nya pengar, svårare än så är det inte. Men nu verkar det som att det hänt något. Var iväg på ikea i Karlstad (igen!) 4000kr fattigare blev jag, men jag tyckte inte jag fick ett skit med mig hem. Lite ynka tyg ungefär ... Ett stycke gardin för 600kr?! och ett påslakan sätt 700kr?! det gör ont i kontokortet. Passerade badrumsavdelsningen, husgeråd, sovrum.... Plockade optimisktisk på saker på vagnen. När jag kom fram till gardiner så fick jag börja räkna lite. Hopsansa, får nog bojkotta de där lamporna, och den där byåren oxå. Just nu känns det som att jag inte kommer bli klar med allt förens det är dags att flytta igen.

På vägen hem släpptes jag av i Kristinehamn, fick ett extra pass  :) Behöver jobba & söndagar är lättförtjänta pengar. O så fick jag ta en hyrbil hem oxå eftersom jag börjar kl 07 imorn. Det är kärlek det. Man uppskattar en bil så fruktansvärt mkt när man inte har än. Hur underbart är det inte att kunna ställa klockan på ringning 30min innan man börjar? Slippa de jäkla bussarna och bara njuta av varma säten och morgon med Adam och Gry. Oh yes.

BTW, Freja är först med att döpa en av mina firrar. Tacktack! (som jag ioförsig inte köpt än men men..) Hon kom fram med namnet Sushi.
2 firrar kvar, mer tips vill jag ha. =-D

Kommentarer
Postat av: Emilie

Puma. Det hette en fisk en gång som jag kände. haha :P

Postat av: Alexzandra

Emelie: Puma, hm! Mjaa.. kanske är lättare när man vet hur fiskfasen ser ut ;) hehe.

2007-12-18 @ 07:59:53
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: Sara

jag tycker du ska döpa fisken till torsken;P

2007-12-19 @ 22:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback