Tummen upp.

Har varit en lång dag i Karlstad. Och jag måste verkligen hylla ikea. Hade inga höga förväntningar alls efter att alla pratat ner det. Men jisses, utbudet va mkt bättre! Inspirerades så pass att jag skrev en lång lista på allt jag ska köpa. Nån som har lust att skicka till mig 5-6000kr kanske? Vill för helskotta ha grejerna nu nu nu. Man får ta lite i taget även fast jag har svårt att acceptera det.
 
Var en sväng på sommarlagret oxå, blev helt såld på deras möbler. Mina drömmars sovrum fanns där, ni vet mörka ekmöbler. Har sån kärlek för det. Måste ha ett sånt sovrum nån gång. Btw så hade Karlstads ikea min runda säng, trodde inte den fanns kvar i sortimentet (så då vet du det Jennie, du kan få den i K-stad för 7000:-) Sen blev det som jag tänkt, dyrt och långvarigt på Plantagen. Blommor är fan dyrt, blev typ en 1000lapp på blommor och krukor.
 
Ska dola i lägenheten hela lördagen. Köra dit sängen och micke ska tapetsera hallen. På söndag blir det lätt invigning av badkaret. Mys. Har inte fått bada badkar sen jag flyttade ut från P, förut gjorde jag det flera ggr i veckan jöhh. Tända ljus och massa bubbel. <3

Nighting folks. jul

Kommentarer
Postat av: Jennie

åååh fan 7000:- inte så farligt ändå, var det bara stommen eller med madrass?

Postat av: Alexzandra

Jennie: Asså den sängen har ingen stom. Det är typ en 2dm tjockmadrass med ben på. :)

2007-12-16 @ 23:29:05
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback