Alla hjärtans dag, hjälp?

Allt skriveri om alla <3 dag gör att de inte går att ignorera. I vanliga fall brukar jag inte göra ett endaste dugg denna dag. Även fast jag vart i ett förhållande så har de inte firats. Men i år firar jag min första alla hjärtans dag med min söta sambo.. Jag vill alltså börja fira denna dag. Men huuur?

Läste i
veckorevyn om skräckexempel o tips. Men eftersom de säkert är Ebba själv som skrivit listan så tar jag den inte på blodigaste allvar. På skräcklistan stod det nämligen. - "Inget rafset om man egentligen är bomulls-trose-tjejen"  Va är de för bullshit? För de första, vilken kille uppskattar inte sin tjej i sexiga underkläder? O om man egentligen är en liten mjukis så är de ju desto bättre, visa upp en liten annorlunda sida med en hårdare look? Och.... Killen lär då uppskatta överraskningen ännu mer just för att det är för hans skull ; ) Jag är själv lite blyg när de gäller dirtytalk, porriga underkläder osv men ändå gick jag på P`s födelsedag i höstas och köpte stay-ups-korsett-set och satt i det när han kom hem från jobbet. O hur jäkla nervös va jag inte.....Hjärtklappning inför min sambo, weird! Tror iaf själva gesten att man gör det för sin partners skull är uppskattat.

hot underwear

Ska komma till sak.

Vad sjuttsingen ska man göra?

- Jag skulle gärna ge honom en weekend till London/Paris. Men det känns lite väl stort (o lite ego eftersom det mer skulle va för min skull) O så tillåter inte ekonomin det när man är arbetslös och inte kommit igång med a-kassan.
 
- Laga partnerns favourit rätt. Mm, men jag kan verkligen inte laga mat. Plus att vi alltid lagar middag tillsammans och senaste veckan har maten stått på bordet när han kommit hem från jobbet. Så.. det känns så vanligt.
 
O just denna Onsdag så kommer min stackars karl jobba 14h`s pass så han vill nog inte bli iväg dragen på nått. Så.... bäst vore ju att göra nått gulligt - enkelt på kvällen för att sen ha gjort upp planer för helgen?

-  Köpa present? Det är sjukt lätt att köpa till tjejer, men till en kille... Rena utmaningen! Jag skulle bli lyckliga av ett gele hjärta på kudden ungefär... Men P vill nog inte gärna ha hjärtkalsonger, o nallar (det har han upplyst mig om...) PLUS att jag köpte ett spel till xbox`et till honom förra vecka.... Även fast vi lämnade tebax det för att det sög så känns inte dyrbara presenter inte speciellt uppskattat....


sötnos

Så, förhelskotta! Ge mig tips...Tips på presenter, helg planer (som går att planera så här pass kort tid innan), ekonomiska, personliga, 3 rätters recept? heeelp me!


<-- Sry, pojkvännen vill inte ha diig...


Kommentarer
Postat av: Angelica

Det här är lite sent påkommet, men ni firar ju årsdag snart också. ;) Jag sydde två örngott med varsitt halva hjärta och skrev våra namn under vardera kudde, sen sätter man ihop dem så blir hjärtat helt. Ganska gulligt! Och det var en uppskattad present! :)

Postat av: Malin

Middag och mys! Kanske gå på bio. Jag tänker bjuda min J på hans favvo-restaurang och äta gott och dricka vin. Sedan kanske det blir bio eller så åker vi hem och....;)

2007-02-12 @ 15:00:48
URL: http://malincecilia.blogg.se
Postat av: Malin

Om ni går ut och äter behöver ni ju inte anstränga er utan bara sitta och ha det bra! Ingen stress med matlagning, diskning med mera! Det tror jag på!

2007-02-12 @ 15:05:27
URL: http://malincecilia.blogg.se
Postat av: Malin

Köp nån tröja, parfym eller nått i den stilen. Hyr en bra film och bara ha allmänt trevlig och mysigt med en massa gott. Bara va med varandra!

2007-02-13 @ 15:33:35
URL: http://sunshinestar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback