Busringar & feest *<:)

gg

F
jortisar är vi allihopa. Jag & P`s syster tjoar till some music ; -) fest sugna som tusan...

Igår blev det oplanerad utgång (lr egentligen va den planerad eftersom jag handlat fylla). Stod på jobbet och hackade lök när jag fick ett mess av P`s syster. - Fest ikväll? oh yeees. Stackars P hade bestämmt sig för att jobba idag. Så kl 22 gick han till sängs med hölurarna och ljudboken medan vi korkade upp. Jag invigde mina high heels, gick mkt bra även fast de gjorde lite ont runt 2 draget.... Jag och kebab rullen åkte sen hem och la oss.

Vaknade imorse när klockan ringde runt 6.... dock hade Sandra tagit snuttens nyckel (inkl. bilnyckel`n) han blev en aning sur, o han som skulle hämta upp andra...Blev inget jobb för han ;-S Men galen som jag är när det gäller sov tider gick jag upp då. KL 6?? Helt sjukt.... O här sitter jag och räknar ner timmarna tills man får korka upp flaskan igen.

O sry, men jag hatar vissa pizza bagare (utländskt ursprung...) som står och typ drägglar över än när man beställer mat. Pjuk! Va gärna diskreta.... gav dem en mördar blick som hette duga. Varav dem börja yla. Euh!

Till råga på det blir jag väckt kl 05.00 av nån gayig 30åring lr nått... Lät som så iaf.. Han sa nått om att vi sätts för ett par månader sen (don`t think so...) har bott i Norge ceppo! Jag bad han iaf radera mitt nr och mig. Men ikke, kl 07.30 ringer han/dem igen och man hör att de har högtalar telefon på.... - Varför säger du att jag låter som en bög?... Bö. Gå o tjut lr nått. Jag la iaf på och nu har de inte ringt mer..


Kommentarer
Postat av: Anonym

älskling va inte så hatisk alla pizzabagare e inte såna.nån kan bli sårad!//lissa

2007-02-10 @ 13:55:03
Postat av: Karin

enormt cool bild där uppe!!

Postat av: Lazy Girl

gillar verkligen bilden...!!!

2007-02-10 @ 20:40:42
URL: http://industrialview.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback