Blod, svett och tårar ;S

gwen

N
u har mamma och jag svettats lite tillsammans ; ) Har även hunnit slänga i mig frukost. Jordgubbs fil med Hallon/banan start & ett glas juiice på det. (tro inte att jag försöker låta nyttig nu, hahah) Min kost är allt förutom nyttig. Det är ett stort steg bara att komma till gymmet.

Tänkte skriva ett inlägg om ett visst ämne herrom dan. Dock gillar jag inte depp inlägg och jag tror inte ni heller gör de. Ioförsig kan man inte alltid va sprudlande glad. gray 

Alltid när mamma och jag är själva brukar vi prata om när jag va liten. Alltså när de va mamma, jag och pappa hjärta Och även fast de va snart 9år sen och vi har pratat om det miljontals ggr så ser jag att mamma har svårt att prata om det. Hennes läppar börjar liksom skaka och idag kunde hon inte hålla inne. O när mamma gråter så gråter jag. Så det blev gråt kalas i bilen... Alltid när vi pratar om gamla minnen från uppväxten så känner jag mig så konstig efteråt, tom, deprimerad. Lite svårt att sätta fingret på det. Jobbigt är det vilket fall som helst. Att man fortfarande är så känslig för ämnet 9år efter. Tror alltid det kommer vara så!

På tal om ingenting sådär så behöver jag verkligen en kamera. Den jag har är väldigt old och bilderna blir as mörka. Så fort jag kommer igång med ett jobb ska jag gå och kolla ut nån. Vill ha
denna. Fast i rosa, dah!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Känner igen det där mellan mor och dotter. Vi sitter alltid i bilen och pratar om det där svåra man inte pratar om annars. Tårarna flödar men det känns ändå bra efteråt.

Postat av: Liv

Kryssning låter riktigt skoj. Inte världens romantikfaktor men SKOJ! Ja det här med bowling och mat har slagit mig oxå. Så länge jag inte fölorar haha. Känner oxå igen det här pratet med mamma. Hon och jag pratar ofta och mycket om svunna tider när jag var liten och det ligger lite vemod i det... Nu vet jag iofs inte exakt vad du syftade på i inlägget med men iaf. :-)

2007-01-16 @ 12:57:45
URL: http://leifiii.blogg.se
Postat av: Liv

Fortsätt skriva som du gör. Jag och mina kompisar var faktiskt på kryssning för ett år sen, en galen sådan! Träffade på några ryskar som blev helt vilda och försökte bryta sig in på en toalett som jag och en kompis hade stängt in oss på. Till slut fick de upp dörren men vi sparkade och slog tills vi kunde stänga dörren igen och sen väntade vi där tills de försvann... Läskiga ryssar...

2007-01-16 @ 13:27:34
URL: http://leifiii.blogg.se
Postat av: Liv

Haha ja du ingen aning. Det är inga man vill träffa på igen iaf :-/

2007-01-16 @ 14:04:56
URL: http://leifiii.blogg.se
Postat av: Maria

Hej, nu trampar jag säkert i klaveret här, men varför är det så sorgligt att tänka på din pappa? Jag anar iofs det värsta, så jag vet inte riktigt varför jag frågar.
(Jag har förresten den röda kameran)

2007-01-16 @ 19:03:25
URL: http://mariaridefors.blogg.se
Postat av: Maria

Jag är helt kass på att ta bilder, men den är nog rätt ok antar jag. Men jag tror nog att det finns bättre kameror i ungefär samma prisklass, men då är de inte lika snygga :-)

2007-01-16 @ 19:50:02
URL: http://mariaridefors.blogg.se
Postat av: s

min pappa dog för snart 10 år sen, och det är fortfarande lika hemskt att tänka på det...kommer nog alltid vara det! kram på dig

2007-01-16 @ 22:28:48
URL: http://sarahm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback