Drömma kan man.....

sex

D
ags för dragningen av Keno snart, kanske är miljonär om en halv timme. O om så är fallet kommer ni nog inte se skymten av mig ...På ett tag iaf. Skulle kanske dyka upp och skryta lite över alla lyxiga places jag besökt och alla fina diamanter jag in handlat. O huset, och lyx bilen.....Drömma kan man ; ) Men spelar man inte kan man inte vinna. Right?

Först skulle jag ta flyget till Bahamas och bo
här iaf. Jädra tjat om det där hotellet jag vet. Men så gorgeouse. heart

O vad är inte hetare än sex när man kan bli sedd? Patrik`s syster är ju inneboende hos oss tills hon hittar lägenhet. Och det  finns nästan inget som är så spännande som att ha sex när nån sitter i rummet intill. Man borde nästan hyra in någon som sitter i lägenheten när det vankas action.

Bodypump kl 19.40, o jag har blivit förkyld som tusan. Suck.

Kommentarer
Postat av: jaaanet

hoppas du vinner ;)

Postat av: Camilla

Drömma kan man!

2007-01-17 @ 20:50:58
URL: http://www.stilic.blogg.se
Postat av: caroline

hehe, mm...ja vet d e rätt stor skillnad :) Fan, jag vill också vinna pengar! ska börja köpa lotter tror ja, fast ja e så snål! ;P Men det e rätt som du säger "spelar man inte kan man inte vinna". Min mor säger alltid så!

2007-01-17 @ 23:05:11
URL: http://celandine.blogg.se
Postat av: Juneau

Tack för dina kommentarer! Ja är rädd att du har rätt.. jag har verkligen försökt sticka långt långt bort för att glömma, men jag tänker på honom dygnet runt iallafall! Det är helt otroligt som det kan bli ibland.
Var ute och gick med en kompis igår som jag visserligen inte känt mer än fyra år men hon sa " jag har aldrig någonsin sett dej så kär eller hört dej tjata så mycket om någon annan än han".
Shit..
Kul att du iallafall hittat till min sida, orkat läsa och dessutom tagit dej tid att skriva en kommentar.
Känns bättre av att någon annan faktiskt fattar att de inte skulle hjälpa att flytta.. för psykiskt kommer han att flytta med =(

2007-01-18 @ 08:39:18
URL: http://disasterpiece6.blogspot.com
Postat av: Angelica

Sex när någon annan sitter i rummet intill, nej, tack! Det är bara drygt, då får man inte njuta fullt ut eftersom man måste vara knäpptyst!

2007-01-18 @ 08:45:21
URL: http://angelica1987.blogg.se
Postat av: Juneau

Ja du,, vad har jag inte gått igenom med honom. Vet inte vad jag ska säga om det , mer än att det är jävligt jobbigt.
Jag är så äckligt kär i honom,men jag har ingen aning om vad han känner.. Vi har haft kontakt till å från, men tappat den ibland. Han hade tjej då vi träffades, men han är singel nu och jag vill inget hellre än att vara med honom , men jag får ju aldrig något riktigt svar från honom när jag frågar vad han känner.
Ibland beter han sej som att han brydde sej om mej mer än som kompis och ibland har vi inte ens någon kontakt.. SOM NU!
Jo ja vet att du har rätt... jag kommer alltid att tänka på honom var jag än befinner mej, men tanken är ju lockande ändå på ett sätt.. Ja du förstår ju..
Var hittade du min blogg nånstans då?
Har kollat lite i din åxå, den är bra=) Känner igen mej i det du skriver om mat å hur d känns när man känner sej mindre nyttig med mera.. Hehe.

2007-01-18 @ 13:44:23
URL: http://disasterpiece6.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback