Katalog/internet shopping. Not for me..

Älskar pumps, sandaler , stövlar med denna klack. Började komma in redan i sommras så jag har allt in handlat ett par ; ) Egentligen är jag ballerina typen så det skriker om det. Men samtidigt finns de sjukt mkt snygga höga skor, o jag behöver bli längre..
Fick la redoute katalogen idag, visste inte ens att den fanns. Har inte ens vart inne och kollat deras hemsida (förens idag...) även fast den nämnts ett antal ggr här i bloggarna. Dock va katalogen i tjockaste laget så jag hann inte ens med halva innan nackspärren kom. Fick byta position och lägga mig i sängen med datorn istället. (får jag inte ett jobb snart kommer jag få ligg såg inom en snar framtid) Förövrigt va det inget alls som tilltalade mig i katalogen.

Jag har lite svårt för att beställa kläder så där ur katalog lr på internet. Har faktiskt aldrig hänt. (förutom en himla massa hm kläder som jag alltid skickar tebax!) Joa, de va ett par år sen ioförsig. Vill helst känna på plagget och framför allt prova det. Fast jag är lite förvånad över hur mkt snyggt ellos/josefsson) hade i år.. Kunde beställt galet mkt men så blir jag så där osäkert och skiter i beställningen. Om det inte är nått som verkligen och då menar jag verkligen tilltalar mig. O denna gång lyckades denna ur snygga bikinin göra det.

bikini

Jag har sån lust att rensa ur garderoben(erna) och slänga allt jag inte använt under 2006. Det skulle bli mkt kan jag lova. Men alltid när jag kör mina utrensningar så tänker jag att jag kanske kommer använda den... Nångång, förmodligen aldrig. Men kvar blir den =s Plus att jag många ggr sparar nått bara för att de kostat mig skjortan. Ska försöka ändra på det, samtidigt kan man ju tjäna en del slantar på tradera. Vad är inte bättre än att dona med det när man är arbetslös?

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Snygg bikini :)

Postat av: Sandra

fin bikini!

2007-01-10 @ 16:16:10
URL: http://sandrocas.blogg.se
Postat av: F

Härlig bikini verkligen !

2007-01-10 @ 16:26:36
URL: http://charmingsaturday.blogg.se
Postat av: Sandra

Jättesnygg bikini! det är en sådan som jag vill också vill ha..

2007-01-10 @ 17:23:03
URL: http://imitthuvud.webblogg.se
Postat av: sarah

gud vilken het :)

2007-01-10 @ 18:16:25
URL: http://ljuvligt.blogg.se
Postat av: nicholina

skit snygg bikini, sån vill jag ha..!

2007-01-10 @ 19:12:38
URL: http://nicholinadenfina.blogg.se
Postat av: Regina

snygg bikini. me like:)

2007-01-10 @ 19:51:36
URL: http://katralen.blogg.se
Postat av: UmmaGumma

Jag skulle vilja ha såna tuttar så jag kunde ha en sån bikini - Så fin!

2007-01-10 @ 21:01:27
URL: http://ummagumma.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Jag brukar slänga upp både det ena och det andra på tradera som jag inte använder, alltid någon som köper det :P

2007-01-11 @ 01:17:11
URL: http://wysteriia.blogg.se
Postat av: Angelica

Åh, vilken fin bikini! Jag tror att jag också vill ha en sån :P

Jag tycker att du ska rensa så mycket du bara kan, det är mitt bästa tips. För hur ofta blir det egentligen att man använder nåt av de plaggen man tänkte att kanske de kan komma till användning framöver? Ut med det gamla, in med det nya!

Haha, jag försöjer mig också på Tradera just nu.. men vad ska man göra när man är arbetslös? Förresten har jag asigt mkt som jag inte använder så det är bara skönt att bli av med det..

2007-01-11 @ 16:57:20
URL: http://annilelica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback