Sällskaps drickande & hjärnsläpp

spel
R
ekordet på unika besökare fortsätter att gå uppåt, ingen blir gladare än jag : )

Efter att mamma kom och hämtade mig igår morse så blev jag kvar där hela dan. Blev dock bara camoflage setet från Halens katalogen. (mammi va snäll och betalade) Kan hända för att jag inte önskat mig nått till min födelsedag. paket

Älsklingen kom och hämtade mig efter jobbet. Tog då en trip till systemet och inhandlade gooodaste fyllan. Trött på all blandning mellan vin vin, baileys, vodka, passoa (uh, rysningar)... Nu blev det istället breezer, x-ider, aqua teen, twisted, cube. Skönt att veta hur mkt man kan dricka så man slipper sluta i badkaret.

Hämtade sen upp Daniel för att åka till bowlinghallen, jaa... jag förlorade båda serierna (ioförsig så va alla väldigt dåliga...) Gled vidare till restaurant Colloseo för en
black & white. Mmm, finns inget godare ;-P
Hem till falck för en liten spelkväll och för att få användning för "system besöket". Spelet hette Hjärnsläpp och innehöll en himla massa "psykolog frågor/bilder". Frågorna va i alla ålderskategorier (spädbarn, barndom, ungdom, vuxen, pansionär....) Typ vad är mest troligast att en person rör vid i ansiktet när den ljuger, efter hur lång tid känner spädbarn igen doften av sin mamma, hur lång tid tar i regel ett gräl mellan 2 personer? Sen skulle man kolla bilder och säga va det första va man såg osv.. Lite kul, speciellt när man började bli full %-)

Vid midnatt låg Daniel, P och jag i sängen och sov. Stackars falck fick sova på soffan hehe. Insåg iaf hur kul det är att bara sitta hemma och spela spel och sällskaps dricka med lite vänner. hjärta

Nu ska vi dra iväg och tippa V75, förra helgen blev det 4rätt för min del.
Wish me luck!


Kommentarer
Postat av: caroline

d där spelat vill ja åt :D verkar riktigt kul, speciellt när man fått i sig några jävlar! :P Lycka till!!

Postat av: Sofia

Jag har också inhandlat mig "godfylla" idag. Känner mig riktigt vuxen som köpte vin som "bara" är 8,5% för att det är godare (annars brukar man ju gå efter procenten, hihi).

Vill bara säga att du skriver så kul, med många roliga uttryck! Gillar din blogg verkligen!

2007-01-13 @ 13:09:40
URL: http://newdress.blogg.se
Postat av: Angelica

Tippa v75, god damn, du är vuxen nu baby!

2007-01-13 @ 13:21:32
URL: http://angelica1987.blogg.se
Postat av: Sofia

Det blir nog inte så värst mycket festande idag. Får se om man lyckas släpa ut någon kompis eller sambon ;) Vore ju kul, jag var inte ens onykter på nyår så det var ett tags en man tog sig en blecka.

Jag pluggar spanska nu, och de har en djävulsk grammatik. Det är lätt till en början, men sen blir det väldigt invecklat... Får hoppas jag blir godkänd iaf.

2007-01-13 @ 14:47:34
URL: http://newdress.blogg.se
Postat av: Angelica

Lycka till då! Jag brukar tippa fotboll men funderar på att byta till V75, det är ju där de stora summorna kan håvas in ;)

2007-01-13 @ 15:55:29
URL: http://annilelica.blogg.se
Postat av: Liv

Åh TP, kul!

2007-01-13 @ 16:37:38
URL: http://leifiii.blogg.se
Postat av: Johanna

Gå med i min utmaning & låt dina läsare ta del av dina tre favorit halsdukar/scarfar =). Kolla gärna in mina! Hoppas du går med i utmaningen & Lycka till!
Ha en bra lördag eftermiddag Kram Johanna

2007-01-13 @ 16:56:36
URL: http://www.johannae.webblogg.se
Postat av: Wysteriia

Det där spelet lät ju riktigt roooligt! :D

2007-01-13 @ 17:07:54
URL: http://wyseriia.blogg.se
Postat av: Karin

brädspel är såå kul:)

2007-01-13 @ 17:17:40
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Karin

hehe jag bangar.. sitter här själv.. med mat, godis och vitt vin.. och lyssnar på musik.. har nyss tagit mig ett skumbad:)

2007-01-13 @ 18:33:55
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: johanna

åh, breezer vattenmelon är urgod :) tack föresten!

2007-01-14 @ 11:46:59
URL: http://theysayjohanna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback