Ut på arbetsmarknaden igen...

semla

V
a ju på min sk. intervju idag. Ska dit och jobba ikväll så det gick ju fort ; ) Jäkla tur med tanke på att jag skulle på gruppmöte på arbetsförmedlingen imorn. Jag slapp undan, hallelujah! O visst fan fråga hon hur jag ville jobba? På papper lr svart.. haha. Har aldrig jobbat svart förr, men jag sa att vi kunde kö lite både och. Cool! För i och med att jag jobbar vitt så är jag försäkrad, plus att arb.för. inte kan va på mig att söka jobb & gå på möten lika mkt... Ska höra av mig om en månad, kan man ju jobba svart tills dess =)) Känner mig som värsta brottslingen. Men dä ni vänner, får ni komma och äta omelett & bacon till frukost hos mig. Suck! Jag har redan ångest, lite små trögt att jobba när man vart ledig 1mån.

Va iväg och tränade med mamms igen hantel Tur de eftersom hon skickade med moccarutor. Farligt! O så va jag iväg och köpte semlor till mig o bubben. Egentligen tycker jag inte ens om semlor.  O vart fick jag ifrån att de va semel dagen? Puckoo. Men de är tanken som räknas. hjärta 


Kommentarer
Postat av: Angelica

Semlor är gott i lagom mängd! (Tur att man bara äter det en gång per år).

Grattis till jobbet!! :D

Postat av: Maria

Äsch, du ska inte känna dig som en brottsling för att du jobbar svart. Det är ju egentligen värst för dig själv ekonomiskt sett. Men ett litet tag skadar ju inte! :-)

2007-01-23 @ 15:30:22
URL: http://mariaridefors.blogg.se
Postat av: Anna

Coolt :) Vad var det för jobb?

2007-01-23 @ 17:38:54
URL: http://saturnusart.blogspot.com
Postat av: Anna

Hehe, nädå, hellre en rad i CV:t än att gå arbetslös + att pengar är ju som sagt inte helt fel ;)

2007-01-24 @ 10:07:41
URL: http://saturnusart.blogspot.com
Postat av: Angelica

Kul att du fått ett jobb, jag skulle dock aldrig jobba svart. Det är att snylta på smahället tycker jag, om andra betalar skatt varför ska inte jag göra det? Snålskjuts, måste jag nog säga. För en del av de pengar man betalar i skatt går ju till samhällsservice tex. vård och omsorg. Lite fult att vissa ska få det helt gratis medan andra indirekt måste betala. Vad är det för jobb anyway? Tycker dock att du ska passa dig lite, för man vet aldrig med arbetsgivare som låter en jobba svart, även om man får jobba vitt också låter det jäkligt skumt.

Gott med semlor! Måste baka nån dag :P

2007-01-26 @ 14:21:21
URL: http://annilelica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback