akward situation.

akward

Satte mig i en lite pinsam situation idag. Jag & bejbi o hans kompis spenderade natten i stugan. Sen tog vi båten ut på sjön, jag va fiskefitta ett bra tag men tillslut så.. Jag blev iaf först med att dra upp en abborre men jag släppte ut honom i det fria igen. Såklart, gillar inte ens fisk. Till den pinsama situaionen. Man har ju ingen täckning där ute men så går man förbi en fläck där en plupp lyckas hitta hem o då får man en jäkla massa sms. I ett av dem stod det - du ska jobba idag. ring mig. Ohhhh shiiit. Jag vill inte jobba va det ända jag kunde tänka. :-S

Dem ringde o ringde... Tillslut tog jag mod till mig att svara o sa att jag helt hade glömt bort vilket jag faktiskt hade. Samtidigt hade de ringt in nån annan. pjuh. Men nu vill den tjejen att jag ska ta hennes fre lr lörd kväll åt henne. För hon va ju såå snäll. forget it. haha. Btw så är jag i Borlänge i helgen så kan inte ens om jag skulle vilja.

Nu ska jag ringa o skolka från mitt andra jobb imorn. Vill inte bli störd i fiskandet juh. : ))

Kommentarer
Postat av: Angelica Lindvall

Hehe, förstår att du hellre vill fiska än jobba! I helgen är det paaaaartyyyyy! :D

Postat av: Angelica Lindvall

Just ja, jag glömde fråga.. när kommer du till Borlänge imorgon? Du kan ju ringa mig när du kommer, så kan du lämna saker på redaktionen ifall det är tungt att bära. Jag slutar ju 17 men om du kommer mycket tidigare än så kan du ju gå på Kupolen och strosa så kan jag hämta dig där när jag slutat.

2007-07-18 @ 10:20:37
URL: http://angelica1987.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback