Det här med komplimanger..

Stod och tänkte på detta fenomen på jobbet i veckan. Eftersom jag har något uppseendeväckande naglar (förlängning med chockrosa manikyr) så är det svårt för kunderna att inte lägga märke till dem. Vad jag vill komma till är iaf vilka som kommenterar dem. Alla gånger 10/10 är det medelålders män som ger mig komplimanger för dem. Funderar just på varför det är så? Jag har nämligen svårt att tro att alla under 30 tycker att de är fula. Handlar det om avundsjuka? Eller är det så att vuxna människor är mer bekväma i sig själva? Att de kan ge en medmänniska en komplimang för ett fint halsband/en bra egenskap etc istället för att känna sig hotade av personen ifråga? 

nagel  manikyr

Själv tycker jag det är väldigt glädjande att få en komplimang från någon annan än en alkoholpåverkad kåtbock. O därför försöker jag alltid ta mig mod till att påpeka när ex. en kund har en söt topp (typ fråga vart den kommer ifrån lr liknanden) för det är otroligt givande och se att en annan människa blir glad för något jag sagt. : ))

Tycker alla skulle kunna bli bättre på att beröma varandra & ge mer komplimanger.


Kommentarer
Postat av: Angelica Lindvall

Ja, och särskilt tjejer borde ge killar komplimanger! Jag tror att killar behöver lika mycket smicker som oss tjejer. :)

Postat av: Alexzandra

Angelica: Hehhe, karlarna har allt fan tillräckligt med självförtroende : ) lr de kanske kan få nån enstake dem med. Fast jag syftade mer på kvinnor till kvinnor. Skippa allt tävlande oss i mellan typ..

2007-08-02 @ 21:06:01
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback