Runaway bride...

Timmarna på löpbandet har uppenbarligen gett reslutat. Att springa är verkligen inte min grej. Den största faktorn till det är att de är jobbigt (inte lite heller). Kan promenera omkring i timmar men att springa. Nja. Jag flåsar så mkt att jag får blodsmak i mun och håll får jag oxå :-S  Senast jag sprang i spåret orkade jag ett halvt varv.. Hur mkt är det? typ 1,2km högst! Idag sprang jag ända hemifrån plus 1 helt varv.
Feeling
good girl vibes here : ))

running girl
O kommentarer i stuk med - "Jag sprang en mil igår" uppskattas inte...

O så får ni va flitiga med att kommentera  bubbel nu så jag har nått att se fram i mot... Det kan ju faktiskt hända att jag hoppar in på ett internetcafè. Mm, chansen är rätt stor faktiskt.

Kommentarer
Postat av: jenny

shit tjejen.. du verkar ju bara gå ner och gå ner..hur gör du? flitig är du iaf =) hur mycket har du gåt ner sen du började? vad väger du nu? ha en bra resa.. våga götta dig i sprit och mat, det fixar du nog när du kommer hem sen ;P

2007-06-13 @ 12:05:07
Postat av: Ida

Jag kan också vara ute och promenera i flera timmar, men älskar att fara ut och kuta. Mp:n i öronen och inte tänka på något annat. Bäst är ju dessutom när man kommer hem efteråt:)
Ha det jättebra på resan nu. Själv är jag INTE ETT DUGG avis:P

Postat av: Alexzandra

-->jenny:
Vägde mig nu kl 12 - 57,2kg stod vågen på då. O då har jag inte kämpat. Ätit både tacos och natursnacks igår kväll liksom. Nästan 5kg nu på mindre än 2vec. O tro mig det ska firas på denna resa. Men som sagt det är kul och veta att man klarar av det iaf..
-->Ida:
Exakt, utan musiken skulle det aldrig funka. :-S Fast jag föredrar ändå en 2h promenad före 30min`s löpning. Men efteråt känns det ju så jäkla bra & det är väl den känslan man eftersträvar. Tackar, ska njuta till fullo :p

2007-06-13 @ 12:32:41
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: sarah

ha ha känner precis igen det där när man springer, det fullkomligt känns som man ska dö. men nu har jag kommit fram till en lösning, jag åker inlines istället ger bra flås och en vältränad rumpa =)

2007-06-13 @ 13:33:47
URL: http://sarahm.blogg.se
Postat av: Michaela ;P

Helloo baby !! Du har verkligen varit jätte duktig och du känner ju själv av det att det har jätt resultat!! Se till att ha det super gött där nere nu och sola ordentligt ! Jag ska ju med iväg nu till sunny beach på tisdag då ska jag sola ikapp dig!!!! :D Vi hörs av vännen !
Kramkramkramkramkram :)

2007-06-14 @ 16:18:15
Postat av: Nadja

Jag orkar spriga ett halv varv runt huset, vad kan de vara..100 meter? sen dör jag *skrattar*

2007-06-15 @ 09:35:37
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: A.

baby jag har news beyond the normal att beratta,.... har spenderat 2 underbara natter med en prins... o jag menar bokstavligt talat prins! hahahhahahahahaa i neeed to talk to you!

2007-06-17 @ 15:43:51
Postat av: Mikaela

Jag har precis börjat springa också. Trodde jag skulle orka mer än jag gör haha. Men det tränas väl upp ganska fort antar jag :)

2007-06-17 @ 18:44:52
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se
Postat av: Alexzandra

A - Call me for god ... : ) And answer my message bejbı. I've heard the news. See u at 27e. Mıss U!

2007-06-21 @ 16:22:14
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback