Fukked up.

Är fortfarande full lr nått, gråtit en skvätt och nu ska jag gå till jobbet. ;-s

Mitt face är helt fukked up. Sovit med linser plus att jag smörjde in mig med brun-utan-sol på fyllan. Hey smutsig hals. Toppen!

Lönehelg = sjuukt mkt folk på jobbet. SUCK. mad

Bitterfitta, Ja!


Kommentarer
Postat av: Liv

Vet inte var du jobbar men jag tycker det är sjukt mycket folk överallt! Var nere på stan en sväng och man kunde nästan tro att de skulle dela ut miljoner nångonstans i närheten för det var så mycket folk...

Postat av: angelica

Kan inte låta bli att skratta när jag läser ditt inlägg :) brun utan sol på fyllan kan inte vara det smartaste,eller? är du alldeles fläckig och snygg nu eller? :P Ahh stackare, så måste du jobba idag också. Det är inte lätt när det är svårt som de brukar säga ;) Ha en bra dag gumman! Kram/A

2007-03-24 @ 16:01:17
URL: http://www.angelicas.se
Postat av: carro

hehe jaa, brun utan sol är så lurigt! jag kan verligen tänka mig så hur det ser ur när man gör de på fyllan =P. haha ball!

2007-03-24 @ 16:33:47
URL: http://lillaniniis.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Liv: Jag jobbar på ett cafè i stan. O det är invarderat med folk kan jag säga :-S Folket beror säkerligen på att det är lön OCH vårväder.
Angelica: Vart bara fläckig på halsen :-S hehe..
Carro: Precis! Jag klarar ju inte av det i nyktert tillstånd så vad får mig och tro att det ska bli ett lyckat reslutat på fyllan? jisses.

2007-03-24 @ 17:51:10
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback