teamwork på latte-fabriken.

kanin

G
u va jag tycker de är jobbigt att jobba med chefen. Missförstå mig rätt. Än så länge har vi inte haft några incicenter och han är väldigt trevlig mot mig. Skämtar och har sig. Dock känns de som om han kollar än hela tiden om jag gör rätt osv. Han blev typ impad idag när jag visste vad en Kaffe mocca innehöll. O det va väl tur att jag visste det : )
När jag och Elin jobbar själva och chefen sitter nere på kontoret så funkar allt som på räls. Snabbt och effektivt. Riktigt bra teamwork vi har ; p Aja, nästa vecka har jag tagit ledig ons-tor. Tänkte komma igång med träningen. Mor och jag ska köpa månads kort på Träningslagret. Hallelujah.

D
å vare time att korka upp vinflaskan då.. Rött vin, suck. 

Brukar alltid säga att det inte är vår förens jag sett en tussilago. O idag hittade jag en. Den ligger i min ficka ;-S Fast jag blir inte förvånad om det är snöstorm imorn när jag vaknar.

UPDATE: Haha, jag hittade en flaska vitt istället. Va som helst är bättre än rövin.


Kommentarer
Postat av: Mary

Jag känner mig alltid iakktagen av min chef när jag jobbar med henne.. Känns som man måste vara exakt och inte göra ett minsta lilla fel.

enjoy your night ;)

Postat av: Alexzandra

Mary: Precis! grejen är ju att man antagligen gör fel som man egentligen inte skulle ha gjort bara för att man blir iaktagen. Som när man kör upp ungefär.. Man blir nervös för att man vill prestera bra.

2007-03-18 @ 10:50:31
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: Hanna

Vart jobbar du? (nyfiken) :)

2007-03-18 @ 12:40:20
URL: http://hannaslivsviktiga.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Hanna: farbror Melkers (ett cafè) :D

2007-03-18 @ 13:07:45
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback