Vilken blogg typ är du?

Hittade testet hos Jehona. Stämde väldigt bra på mig faktiskt. : ))


Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.

Kommentarer
Postat av: patricia

Nej det har du rätt i, det är ganska lätt att vänja sig vid att ligga på playan hela dagen o festa hela natten :) Hoppas du får det super bra i Turkiet!! Lite avis faktist, men jag ska tillbax till grekland så fort jag hittar en billig flygbiljett och en lucka i schemat :) hehe.. I schweiz ska jag jobba som aupair i 7 månader.. Det ska faktist bli roligt.. Speciellt eftersom jag bor i en alpby och jag älskar att åka bräda :) Kram kram!

Postat av: Sofia

Jag blev samma jag. :)
Fast jag funderar på att lägga ner allt m bloggande... orkar knappt läsa andras, än mindre skriva i min egen. Nu kan det gå 2 veckor utan ett inl'ägg. Blogging is not my temugg liksom. Men din är rolig att läsa, så våga inte sluta! :D

2007-05-30 @ 19:08:29
URL: http://newdress.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Sofia: Glad jag blir att du orkar dig hit iaf : ) Det här med bloggandet svalnar nog lite för alla med tiden.. Ibland har man roliga saker att berätta om, ibland inte. Läser inte andras lika slaviskt som jag gjorde förr.

2007-05-30 @ 23:07:24
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: Nadja

haha de där måste jag nästan göra, men ska snart sluta jobbet så de får bli en annan dag :D

2007-06-01 @ 15:20:24
URL: http://sweetladysoul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback