Vilken hund är du?

Jack Russel terrier
Jack Russel terrier
Jack russel terriern är en alert och livlig hund. Den kräver uppmärksamhet och har ett stort aktiveringsbehov. Den är lättlärd och lär sig ofta tricks snabbt. Älskar att vara utomhus. Jack Russel terriern är en glad, stolt, lojal och intelligent hund, men den kan också vara mycket envis och lite väl självständig. Jack Russel terriern är mycket hund i liten kropp. Ettrigheten och orädslan gör dem ibland aggressiva mot andra hundar och de drar sig heller inte för att utmana mycket större hundar eftersom de har lite problem med sin egen kroppsuppfattning. Den älskar att arbeta, men det måste vara rolig sysselsättning annars blir det trist och tråkigt något som den kompenserar med att hitta på egna aktiviteter som kanske inte alltid uppskattas av matte och husse.

Gör testet
här. Btw, så hittade jag det hos jeeena : )

Kommentarer
Postat av: Angelica Lindvall

Jag blev cocker spaniel. =p

Postat av: Ellinor

Jag blev samma :)

2007-05-11 @ 14:48:43
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: Marie

haha, jag blev en engelsk bulldog. jag dööööör av skratt, hahaha :D

2007-05-12 @ 15:42:53
URL: http://marrebarre.blogg.se
Postat av: Hanna

Jag älskar den hundrasen! Har velat ha en sådan söt liten sedan första gången jag såg en liten gumma gå en promenad med sin älskling en regnig dag :) Men det blev tyvärr inte att vi köpte en, för jakt ligger i deras sinne.. Här skulle den inte få tillgång till det. Konstigt att det inte stod i texten?

2007-05-13 @ 10:56:18
URL: http://whitepearlsblackoceans.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Hanna: Hm, tror inte de vill ta ut de "dåliga" egenskaperna när den ska jämföras med en människa. Synd att de inte blev nån Jack Russel då, men de finns ju många andra sötingar : )

2007-05-13 @ 16:59:49
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback