Hör nu på go vänner

så ska jag för er berätta.... vad en gosse gjorde....

Efter att ha bokat biljetter till saw 4 tre dagar i rad så kom vi äntligen iväg. Sjukdomen satte käppar i hjulet lite där. Men nu så, nu är jag på fötter igen.

Precis när vi svänger in mot Örebro - mitt i en het diskussion om mina morföräldrar (precis som här på bloggen, haha) så går ett blåljus på bakom oss. Min biodejt utbrist - fuck, fortkörning. Har du kört för fort tänkte jag. Samtidigt inser han att han inte har körkort med sig o att rutorna är lite för tonade..
Mrs blå ber honom blåsa och sen följa med till deras bil.

Själv sitter jag kvar där, pillar ner nagelbanden lite halvhysteriskt samtidigt som jag smörar på mjaa typ 15 lager lipgloss. 15min går. Min fantasi börjar nu spela latjolajbans. Så pass att jag knäpper av mig bältet, tar ett hårt grepp om jackan och är beredd att hoppa ur utifall det inte va riktiga poliser. De kanske precis dödat honom och nu skulle de kapa bilen och sen döda mig. Men rätt som det är hoppar han in i bilen igen. 3600kr och ett körkort fattigare!!!!!!!!!! alltså fatta. Jag tänkte typ: stackarn nu får han säkert 1500spänn för att han inte hade körkortet med sig. Men blåbären ville inte va snälla idag. Nepp, körkortet drog de in 3mån och hans släkt får inga julklappar i år.

Det sjukaste är att han är lika glad och positiv för det?! hur i helskotta är det möjligt? OM inte det kan få han nere/sur/förbannad va fan kan då få det? Själv hade jag ställt mig ute på E18 och väntat på en tradare. Jag har bara utgifter så långt ögat kan nå och 3600:- ingår inte i min budget. ikke.

Ja, saw- filmen vare kanske vi skulle prata om?? Den va kanon bra såklart. :))

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fyyy fan va jobbigt för honom.. :( lätt hänt!

2007-11-23 @ 09:47:28
Postat av: Alexzandra

Anonym: Det är ju det, stackars liten :-S

Postat av: Jimmy

Inte kul.. Snutjävlar.. Men nu händer det lite i ditt liv igen.. hehe!

2007-11-24 @ 11:45:26
Postat av: Alexzandra

Jimmy: Ja håller med! ikväll, ikväll... Vänta bara : ) fast ioförsig är bloggen "lite" censurerad så vi får se vad som når fram efter the gatekeepers.. utgång för dig?

2007-11-24 @ 12:01:40
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: Jimmy

Nja.. det blir fest hela natten i khamn med bastu o så.. Alla vi som ska upp till Sälen v2.. Ska bli kul! =) Du får väl komma in o köra den ocensurerade versionen av helgen sen... haha!

2007-11-24 @ 14:27:03
Postat av: Alexzandra

Jimmy: Jaha, det låter ju trevlig. Perfekt väder för sånt mys nu. Haha, jag får göra det. Kanske inte ska ha för höga förväntningar på kvällen nu. Ha en trevlig kväll iaf! Kram

2007-11-24 @ 14:53:01
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: carolajna

hahahaa. kan inte sluta skratta. Basta skrivna inlagget pa lange Alexz! Love it.
Soo stadar just nu badrummen och jag vill inte hjalpa till, saaa trakig. aaah. Puss

2007-11-26 @ 04:31:13
Postat av: Alexzandra

Carolajna: Vad var så roligt? Hemskt juh. haha. Ne vem fan vill städa badrum? men det är ju nu som är utbildad nanny. mohaha. Lr housewife numera kanske. A bad one. Puss

2007-11-26 @ 18:18:01
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback