Bra och dåliga dagar.

Idag har vart en lite sämre dag .... hann inte ens slå upp ögonen innan allt kändes menlöst. Min livsglädje är på vift, kan nån ge mig den tebax måntro? Jag är inne i en sån rastlös period att jag är kapabel till fööör mkt impulsiva stuff. Typ gå och köpa en lägenhet bara för att ha nått och göra. Det har jag visserligen inte gjort men jag känner att de skulle kunna hända. Typ dra iväg till ikea och handla på kritakortet. Ikke bra det heller. Idag tänkte jag tom ringa till jobbet och fråga fall nattpersonalen ville va lediga så jag kunde jobba. På så vis skulle jag jobba 22-06 plus mitt pass imorn 09-19. Som tur är kom jag på andra tankar (typ gå och lägga mig i brist på annat...) O nu tänker jag typ gå och lägga mig igen för att den här dagen suger! Imorgon ska jag ha en bra dag.



Ciaoo!
 sover


 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja större vill jag med ha, fyfan :P haha. Men hyran gör att det känns okej. och fy.. det är ännu värre. då blir man sjukt rastlös! men du lär väl skaffa jobb om du ska flytta?!:)

Postat av: Adelina

haha ja de flesta känner nog så som du. Men jag ser fram emot att slippa plugga och kunna börja jobba o skaffa familj. :)

2007-10-04 @ 07:11:49
URL: http://adelinas.blogg.se
Postat av: Alexzandra

-Hanna: Alltså jag har redan jobb. Fast det är bara extra så jag har en tendens att tacka nej :-S Men jag har iaf en deltid på G. Jag har insett att man måste jobba om man vill ha lägenhet,bil och resa. hehe.
- Adelina: Det va det jag ville höra, att jag inte är den ända som är rastlös! ; ) Livet blir så mkt roligare om man har nått att se fram i mot som du. Jag är så rastlös att jag nästan längtar efter att plugga. hehe.

2007-10-04 @ 08:03:56
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: caroline

tack :) det är en kofta. Gillar den skarpt! rastlösheten är inget att leka i hagen med alls! Blä! Hoppas denna dag blev behagligare :D

2007-10-04 @ 23:34:07
URL: http://celandine.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Caroline: Förstår jag att du gör :) Gårdagen va mkt behagligare. hehe. Tack!

2007-10-05 @ 08:51:04
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback