Niiiiggaballs & wine - Delikatess

fikaMan skulle nästan kunna tro att jag varit ute på nattliga bravder. Jag har sår i händerna, skallebank, bula i huvet och är allmänt seeeg. Det är hårt att baka negerbollar. För det är vad vi sysselsatte oss med igår kväll. Lördagkväll med negerbollar, en kortlek och 9liter vin. Inte så konstigt att jag vaknar upp med skallebank kanske? Bra trevligt va det iaf =) idag har varit desto menlösare dag. Våldgästade donkan innan vinet ens gått ur kroppen imorse, sen blev det ungefär 5min på en film innan jag slocknade igen. Det ända kreativa som hänt idag är en promenad uppför lunedsbacken. Skulle klättra upp i utskickstornet men efter halva vägen insåg jag att jag är höjdrädd. Kunde verkligen inte ta mig upp!

På tal om ingenting,
hur länge ska man träffas innan man träffar varandras föräldrar tycker ni?

Kommentarer
Postat av: jennie

åå det där med föräldrar e svårt..hmm

när man officellt är ett par tycker jag;)

2008-04-06 @ 20:52:16
Postat av: anni

håller med jennie där. när man officielt är ett par kan man träffa föräldrarna. är ju ingen ide att dra hem en "kk" eller nån som man har ett "dejtlingförhållande" med om du fattar. den dagen då han är din pojkvän med hela svenska folket. och då hand i hand mitt på dagen på stan är självklart. då kan du ta hem han =)

2008-04-06 @ 21:06:41
Postat av: Jennie

Skulle inte våga ta reda på hur mycket chokld jag stoppar i mig heller=) Oh då är det abra choklad... förstå hur mcyket annat...ojojoj Anna Sipper skulle älska att hata mig=)

Postat av: Anonym

Dags att träffa föräldrarna nu.

2008-04-07 @ 08:36:38
Postat av: Anonym

Så fort man anser att det är ett seriöst förhållande tycker jag..annars känns de ju rätt onödigt.

2008-04-07 @ 09:06:30
Postat av: Alexzandra

jennie: Ah förmodar att du har rätt där :)

Anni: Jo det känns ju som en självklarthet kanske. Men jag tog hem en pojkvän en gång 2vec efter att vi blivit "officellt" par men det tog slut typ samma kväll. Det va bara väldigt pinsamt att ha tagit med honom till ett släktkalas och sen såg dem aldrig mer skymten av honom.

Jennie: Ja, det är mkt skit. Men just CHOCKLAD. Oh..

2008-04-07 @ 09:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback