Ps Jag älskar diig

image2101

Kollade på "PS I love you" igår. Har ju hört det ryktas om utdelning av näsdukar på bion och att ingen kan hålla tårarna borta.. Jag som gråter till både desperat housewives och extreme homemakeover borde ju ha fallit dit ganska fort men om sanningen ska fram fällde jag inte en ändå tår. Skumt skumt.

Har ni sett filmen? grät ni image2102







Kommentarer
Postat av: Olli

Jag ska faktiskt se den imorgon! Jag brukar också gråta till ledsna filmer, får se hur detblir med denna!

Postat av: Angelica Lindvall

Jag grät mer till boken, fy satan. Fast boken jag gråtit mest till (kudden blev dyblöt!) var Dimmornas bro. Sååå sorglig och hemsk.

2008-04-30 @ 08:48:12
URL: http://angelica1987.blogg.se
Postat av: Olli

Jag & min kära vän försökte oss på att göra sushi faktiskt! Vi köpte vanliga sjögräsplattor på Hemköp, (men kolla så de inte är för gamla.. vi såg efter vi ätit att våra hade gått ut för ett tag sedan) Sedan körde vi på räkor, krabbfish, rom, gurkor, avokado och det är viktigt att du har ett jätte kletigt ris! Yasmin ris passar perfekt! De vart ganska bra faktiskt, gör rullen väldigt hård för annars åker innehållet ut!

Lycka till tjejen!

2008-04-30 @ 09:06:11
URL: http://www.oliviaandreea.blogg.se
Postat av: emilie

Hej Alexz!! hur genomled du den filmen utan att fälla en tår?! :O Jag TJÖÖT rakt genom hela rullen...o det bästa av allt va att den 70åriga mannen bredvid mej snyftade i samma takt som mej själv. Han lämnade biografen armkrok me sin fru....hjärtskärrande fint!
Tyckte du den va bra då?
Goa bilder fr paris förresten :P
Puss!

2008-04-30 @ 14:57:36
Postat av: Alexzandra

Olli: Gäller kanske att inte ha för höga förhoppningar. Alla sa att man skulle gråta blod så därför grät jag inte alls :`( Får se hur de går för dig.

Angelica: Boken brukar ju vara mer detaljerad!

Emelie: Eh jag antar att jag sett FÖR mkt filmer (jag är verkligen film-o-man, haha!) så ingenting imponerar längre. Konstig dock eftersom jag gråter till OC, desperat osv...Kanske berodde på mina förväntningar som sagt och faktum det att jag inte tyckte handlingen va SÅ speciell (självklart vacker but still not impreesed!). Smaken är som baken antar jag :-S

PS. (haha!) emelie gbg eller ?

2008-04-30 @ 16:15:39
Postat av: emilie

jajemen emilie-götet, jag e daglig gäst nu för tiden :P

2008-05-01 @ 19:48:12
Postat av: Alexzandra

Emelie: Du är go du gumman :) Oslo bejb, hur blir det? Mitt ex har lägenhet där så det är perfa.

2008-05-02 @ 08:21:36
Postat av: Anonym

bra att vi kommuniserar här istället hahah, asså, vi har bokat hotell i oslo..en kompis har jobbat på hotellet så vi får nån svit ap-billigt....men funderar på o ställa in det...vi har lite cash alla 3...men vi ska bestämma i veckan... :S Jag fick 7000 MINDRE än beräknat hahah, underbart bra kalkulerat eller hur :P Hörs i veckan, många kramar

2008-05-02 @ 17:03:37
Postat av: Alexzandra

Emelie: Ja du är ju aldrig online vid msn :-S OKi, det låter ju toppen! Men exet har en nyrenoverad lägenhet där och även kompisar som bor där så jag är bra sugen på att hänga på, då har vi en jädraranamas killfest att gå till oxå om vi vill :) O tro mig när jag säger att jag är fattig. har precis lagt mina allra sista pengar på vin till imorn och ett träningskort SÅ jag är bra fattig jag med. Men eftersom boendet inte skulle bli nått o man är ju många som delar på bensinen förmodligen så tänkte jag att det inte blir så mkt mer än det man ska äta/dricka för... Men som sagt du kan väl höra av dig när du vet mer :)

2008-05-02 @ 17:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback