Vad är väl en valborgsmässoafton?

image2107

Egenligen? För många mellan 15-25år handlar det om att supa sig full. En annledning att få festa. Lite ångesladdat är det oxå, man är ledig och MÅSTE göra nått. Men vet ni? Jag har lust att bara umgås med mig själv idag. Lite taco & lite kass`t tv-titta. Kan man inte låtsas att det är en vanlig dag? Det va tal om grillning, men vädret är inte på topp så då blev det snack om lite mat å dryck på redbrick eller harrys. Så långt va jag på, helt klart. Men så blev det ändrade planer som inkluderade bussar till Örebro och grejer. Typ där bangade jag. Va fan, jag bojkottar valborg i år. Dessutom verkar det som att alla över 25 ser detta som en dag att unna sig god mat & hemmamys med familjen. Skulle jämt springa över till kronhallen MEN hela Karlskoga verkade ha tänkt samma sak. O hela stan har även tänkt moffa i tacos och ostbågar ikväll. Där är inte jag sen att hänga på, bortsett från det sistnämda då!

Vad ska ni göra tonight Å resten av ledigheten?

Kommentarer
Postat av: jässica

Själv ska jag spendera kvällen med att försöka locka fram hunden som blev skrämd av raketer, och ligger och trycker under huset.

Postat av: Wysteriia

Jag och Anders är hemma och spelar Super Mario..hahaha :) Känns lite nördigt men vi har ingen lust att gå ut ritkigt :)

2008-04-30 @ 22:01:01
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: glitzy

aha så du såg mig på paris. kul :) Världen e allt bra liten

2008-04-30 @ 23:12:03
URL: http://glitzy.blogg.se
Postat av: Anonym

Låter som en bra valborg :D

2008-05-01 @ 13:04:08
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Jässica: Va fan, smäller folk raketer på valborg? hörde inte en ända :-S Stackars krake, hoppas du kunde locka fram honom med lite treats.

Wysteriia: Fy tusan va roligt! Vi har diskuterat tv-spels kvällar flera ggr senaste tiden. Tänkte köpa ett gamalt på blocket, super mario är ju orginal liksom. Det och ett par glas vin kan inte bli bättre ;D

Glitzy: Du sprang förbi utanför. Världen ÄR liten, min pojkvän visste mkt väl vem du va :) ni hade tydligen varit ihop, hehe.

Anonym: Det va helt ok faktiskt. Vakna upp och inte va bakis är bra skönt oxå ibland!

2008-05-01 @ 17:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback