Att leka med döden - Världens farligaste karuseller.

Normaltsätt när jag vill understryka någongting så skriver jag OMG elller OMFG. Men den här gången finns det inte ord! Jag och & M har tillbringat dagen på Liseberg. Enligt mig det bästa nöjesfältet som finns. MEN när vi stod i kön till Balder så stod vi och läste på ett par tavlor där det va bilder/fakta på VÄRLDENS häftigaste rollercoasters. Alltså! Jag har precis googlat fram bilder på det sjukaste jag någonsin sett. Nämligen ett "tivoli" som är byggt uppe på en byggnad som heter Stratosphere tower och är över 300m högt, denna byggnad ligger i Las vegas, brevid det kända casinot.

Jag sökte även på detta på youtube och jag säger det att jag får nästan hjärtinfarkt när jag ser de här åken. På denna byggnad finns det 4 karuseller. Vars namn är Big shot (precis som höjdskräcken), Rollercoaster (en berg-o-dal-bana runt om byggnaden), Insanity (enligt dem den värsta, - En grön fukking klo som hänger utanförbyggnaden med slänggungor på!) och den sista som JAG aldrig i mitt liv skulle sätta mig i - XSCREAM. (Gungbrädan!)

Jag må vara elak när jag skriver det här. MEN hade jag lite bättre ställt så skulle jag sätta en ögonbindel på någon av mina vänner, sätta henne på planet till Las Vegas, åka upp i den här byggnaden och när hon sitter i den här hemska "gungbrädan/XSCREAM" över stupet skulle jag ta av henne bindeln. Det skulle vara min möhippe present.. Gjorde någon så mot mig dock skulle jag förmodligen bajsa på mig om var annat gråta för livet.


KLICKA PÅ FILMKLIPPET!!


     
Någon som är på en riktig USA resa med mig? En 2veckors resa till NY, San fransisco, Las Vegas och LA. ; ) Vill vill vill.....

Föresten så har dem en ny karusell på Liseberg som heter uppsvinget. Hade helmissat det och tyckte att den såg lite lam ut. M och jag hoppade upp i den och när den började lida mot sitt slut så tackade vi gud och åkte den inge mer på hela dagen. Det va riktig rädsla. Alltså så man mådde dåligt!! Man satt ju knappt fast så vi satt båda och mordhöll oss i stolen. ha ha ha.

Kommentarer
Postat av: Elin

haha!!! tänkte skriva det till dej när jag såg att du skulle åka dit, att ÅK INTE UppSwinget!! uschiii, man har ju bara en liten bygel över höften, man sitter ju fan inte fast...:P den kommer jag nog aldrig mer åka...fy för i hvete säger jag bara :)

Postat av: Julia

jaha :) då såg ja rätt. satt o åt frukost på hotell rubinen o såg från fönstret längst upp:) jaa, de va grymt kul, du missade faktiskt ngt :P

2008-08-23 @ 21:02:58
URL: http://juvlijja.blogg.se/
Postat av: Julia

jaa, den turen var hur härlig som helst :) och man känner sig så skön i kroppen efteråt, och nöjd :P

2008-08-23 @ 21:20:16
URL: http://juvlijja.blogg.se/
Postat av: Michaela

Haha jag åkte den förra året i maj och det var det värsta jag gjort ! Fyyy jag hade ren panik när den satte igång jag nästan grina för jag har ju sån skräck för höjder ! :S Åkte det mesta men nej så panik hade jag inte på nån annan :D



KRam

2008-08-23 @ 22:37:03
URL: http://missmichaela.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

usch va läskigt :D

2008-08-23 @ 23:25:58
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Murra

Hejsan!

Kom in på din blogg här nyss, den verkar vara jättetrevlig!

Men jag kom inte så långt, bara till det inlägget där du har visning på din lägenhet.

Det är nämligen så att jag är i stort behov av en lägenhet just nu.

Så vart bor du etc?

Skulle vara en ängel ifall du kunde kontakta mig så jag får veta vad du har för hyresvärd etc.



Mvh Emelie Larsson

2008-08-24 @ 15:30:09
URL: http://murra.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Dig ska man inte bli nära vän med om man är höjdrädd med andra ord! =p haha...ser ut som det där ska besökas under Lag vegas visiten! Tackar för tipset! :)

2008-08-24 @ 18:51:44
URL: http://milixen.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Elin: Men man måste ju prova! Det otäcka va ju just det att man inte satt fast ordentligt! M trodde skyddsnätet under va för människor så han va LIVRÄDD. Haha. Försökte få med honom en gång till men han vägrade. ;-S



Julia: Där ser man! Jag va på väg hem till en frukost:) Kanske är någonting bra på Park Lane, helgen den 12-14. Hela tjejgänget ska dit då nämligen!



Michaela: Ja, det va äkta rädsla. Mordhöll mig! Den ser verkligen inte så läskig ut när man står nedanför, men ack skenet bedrar!



Wysteriia: SJUKT! Las Vegas karusellerna alltså :S



Kamilla: Nee, men vem är INTE höjdrädd när man hänger utanför en byggnad på 400m? hehe. NI måste dit när ni är i Las vegas, jag har precis börjat spara. Så måste ni tipsa om massa bra när ni kommer hem!!

2008-08-24 @ 20:31:42
Postat av: Julia

det är det säkert :P hoppas din tripp i götet var bra :)

2008-08-24 @ 20:36:55
URL: http://juvlijja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback