Träningsblogg??

Jag har varit iväg och kört sista passet innan utgången ikväll. Det blev ett slappt ett. Bara styrka. Jag måste säga det, att det är skrämmande va mycket jag kan göra med min kropp på en vecka. Jag kan gå ner 5kg och jag kan säkert gå upp 5kg också. Brukar aldrig sträva efter det sistnämda men ändå. Jag skulle lätt klara det :) Jag har beslutsångest över min outfit ikväll, den är minst sagt porrig, men jag är inte riktigt nöjd med överdelen. Jag tror bestämt jag ska ta min juldans klänning å kombinera ihop den med kvällens outfit. Inge kul när det inte känns bra liksom. Ska stå framför spegeln och avgöra detta när jag slutat jobbet. : )) SurpriseSurprise. Varför banta och träna hela veckan om jag ska gå i en oversize tröja liksom?? Imorn kommer jag deffa med skumtomtar & marabou, Jenny, hoppas du vet att jag kommer våldgästa diiig mest hela dagen. hahaha!



Förövriigt, på tal om ingenting. Är det inte roligt att människor behöver alkohol i kroppen för att slå slag i saken? Det krävs inte mer än en grogg/ett glas vin för att vi ska ska bli rejält djärva. Haha. Vi ses i dimman godiiingar :))

Kommentarer
Postat av: rille

hoppas att den porriga outfiten kommer med på ngn bild, ;-)



//killen som läser din blogg flitigt

2008-12-13 @ 10:40:40
Postat av: Angelica Lindvall

Jäklar så vältränad du är, Alexz, looking great! Önskar jag hade din motivation en tidig decembermorgon. :P

Postat av: Anna

Jag vill oxå vara Luciapepp! :|

2008-12-13 @ 17:11:00
URL: http://nothingelsematters.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Rille: Imöra kommer bilder, kameran är laddad :))



Angelica: Tack bejban! Tighta outfits gör en motiverasd. Men då gäller det att man festar en del, haha!



Anna: Kom hit så får du hälften av min taggning. Skuttar runt här :)) Utgång??

2008-12-13 @ 17:31:14
Postat av: Felicia - Amerikansk Fotbollsfru

Sådär är jag oxå, jag kan gå ner 5 kg när jag vill men jag kan lika lätt gå upp dom hahaha.

2008-12-14 @ 09:13:43
URL: http://beingfelicia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur gör du för att gå ner 5kg på en vecka då? Snälla svara, ja behöver verkligen veta:P

2008-12-15 @ 08:53:00
Postat av: Alexzandra

Anonym: Men snälla du? Tror du det finns något dunderkur som gör att du går ner? ÄT MINDRE, TRÄNA MER. Kan väl inte vara så svårt?

2008-12-15 @ 20:06:11
Postat av: Anonym

jo de förstår väl ja me men ja tänkte mer på om du gör någon speciell träning eller äter någon speciell mat eftersom du verkar va bra på sånt.

2008-12-16 @ 15:17:04
Postat av: Alexzandra

Anonym: Förlåt om det lät otrevligt, kände mig lite trött på dessa frågor bara. Jag menar, jag tycker ofta jag skriver hur jag äter å vad. När det gäller träningen spelar det nog ingel roll VAD för träning du kör. Du förbränner och det är det huvudsakliga. Jag går, springer å cyklar lite. Det är mest sånt, sen komplitterar jag alltid med styrka för överkroppen iomed att den inte får jobba speciellt mkt på löpbandet. Äter ingen speciell mat. Lever för frukosten då äter jag det jag verkligen är sugen på, ägg, yoghurt, crunch/musli/flingor, gröt, smootie etc. Å när jag sen äter mat äter jag vad som helst fast väldigt små portioner. Väldigt varierande, kör aldrig samma kost lr schema.

2008-12-16 @ 15:23:52
Postat av: Anonym

ok tack för hjälpen!

2008-12-16 @ 20:01:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback