Triiiiiiiiss i tiiiights.

Det här är mina absoluta favouriter just nu!



Dessa bilder har legat på mitt skrivbord ett bra tag som en påminnelse inför kommande outfits. Den i mitten har inspirerat mig till min luciaoutfit. Eller egentligen var det en servitris i Las vegas som gav mig idèen först men men.  Can´t wait ....

Vill ha lördag den 13e NuNuNu!

Kommentarer
Postat av: gingerjennifer'

den mittersta var väldigt vågad. Snyggare om man lämnar lite åt fantasin än att man ser hela "upphållet"... a touch of billigt i think! sexigt under men inte att visa upp;P... pussah! hoppas du inte tog illa vid dig! de andra var fett frächt!

Postat av: Alexzandra

Jennifer: Vågad helt klart :) Det rosa får mig att tänka billigt med som sagt min outfit är bara "inspirerad" av denna å jag kommer knappt visa någon hud alls så det blir mkt kvar till fantasin. Normaltsett tycker jag en kortkort klänning visar upp mer men alla har vi rätt till en åsikt! Puss.

2008-12-05 @ 19:15:02
Postat av: gingerjennifer'

klart de visar upp mer med en kortis men den blir ju extra sexig, trashy, med lite strumpebandshållare dock;) inget man brukar se till vardags...nån kan få en chock o kola vippen med dig i en sexy outfit. kaka på kaka lixom!:D

2008-12-06 @ 00:06:17
URL: http://jgingerjennifer.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Jennifer: Jag har aldrig haft strumpbandshållare i hela mitt liv faktiskt så det blir en oskuld tagen oxå :D Karlskgoa kommer väl slå hakan i backen om utmärker sig så men det får man bju på!!

2008-12-06 @ 08:14:47
Postat av: Pernilla

De där bilderna ligger på min dator också=) körde på elin kling variant av dem mittersta förra helgen =)

2008-12-07 @ 12:39:15
URL: http://phernillak.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Pernilla: Elin kling variant av dem mittersta? Hängde inte med där : ) Mitten är Frida Fahrman om jag inte missminner mig. Fina är de allihopa vilket fall som helst!!

2008-12-07 @ 12:54:09
Postat av: www.alexandrastyle.blogg.se

Mina favoriter med!



//



www.alexandrastyle.blogg.se

2008-12-09 @ 13:25:31
URL: http://alexandrastyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback