500kr för en frappuccino från Starbucks? Oh YES.

Bella & Jag är två ganska rastlösa själar. Vi satt i vanlig ordning på Paris (kga`s lokala kaffee, höhö) och klagade över våra händelselösa liv (säger hon som typ rest jorden runt senaste 3mån, köna!) iallafall dårå så vart jag fasligt sugen på starbucks, har haft starka begär sen jag kom hem från NY. Det är många månader det. Så, där satt vi och va båda sugna på adventure, en, två lr kanske 3 kaffedrinkar från starbucks och är båda arbetslösa. Jag är det iaf månd-tor. SÅ jag kläcker då - fan jag skulle kunna dra över till London enbart för en starbucks. O där va idèn!!

Vi ska alltså dra över till London, sätta oss på flygplatsen och NJUTA av en frappuccino från vårat dearest starbucks. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska dricka 2 lr 3 ...
frappuccino chockladapelsin, banana java shit, ÅH, kärlek <3
starbucks
Flygbiljetten kostar 200kr - tåg till flygplatsen i västerås - 242kr. Tror bestämt att min myntburk innehåller drygy 500kr. MEN jag är stenhård med att inte röra den och gör jag det måste jag betala tebax (eftersom dessa pengar ska gå till resor) men London är ju en resa. hahaha. Nä, borde nog prioritera de ynka örena till lite mjölk och toapapper. Jag menar det är ett tag kvar till den 25e right?

500kr för en frappuccino, som hittat =)
Fast man får ju tänka på att det är en grym grej oxå. Faktiskt!



Dem funkar bäst när man är sleten som ni ser.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Det
skulle vara värt varenda krona...en grande mocha frappuchino *drömmer mig bort*

2008-02-11 @ 15:52:17
Postat av: Alexzandra

Jennie: JAAA, vill du med? :))

2008-02-11 @ 16:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback