Köpförbud SNART slut.

fucku

Det här lilla "köpstoppet" jag haft sen min födelsedag (6 vec) börjar lida på mot sitt slut. Det tackar vi för! Inte för att jag handlar kläder för flera tusen varje månad, långt ifrån faktiskt. Men jag handlar lite här och lite där och i slutändan tycker jag inte att jag köpt kläder/saker på hur länge som helst men ändå är det tomt på kontot. Tror att kontot läcker ibland ;-S anyways, så tänkte jag som så att - Jag skulle ha köpförbud tills jag åker till Göteborg den 6 Mars, DÅ ska det inhandlas vårskor, väskor, shorts, toppar, bikinis. ALLT!

Varje vår sitter jag nämligen och är deprimerad när affärerna fylls med söta vår-must-haves och av någon annledning är jag alltid fattig när detta händer. Men inte detta år! I år är jag förbered. Handlar på mig vårkläder nu och sen när jag kommer hem från resan 6e maj är det bara att njuta av våren. Trodde inte det skulle va så farligt att inte handla, Men ack! Igår var jag inne på hm i Karlskoga och jag menar när man hittar kläder man vill ha för 200kr i Karlskoga då är man mkt desperat. Eller så tittar man inte ordentligt annars för man vet att man INTE hittar något här! jaja, slutsatsen av detta är att köpstoppet kan stoppa upp sig i röven på torsdag.

Kommentarer
Postat av: emelie

o va duktig du är! jag har "bara" hållt upp under februari, men jag tror snart att jag blir allvarligt sjuk och störd av detta beteende. Men man blir ju lite bättre till mods när man kollar kontot och ser resultatet=)

Härligt att åka till göteborg och få frossa i allt det nya inför vår och sommar! Kisses

Postat av: Angelica Lindvall

Jag har helt missat din Götet-tripp, vem ska du hälsa på eller ska du åka dit med någon? Jag borde också ha köpstopp...

2008-02-29 @ 16:55:07
URL: http://angelica1987.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Emelie: Vadå bara? Jag höll upp 3vec inte hela februari ens. O nu är det 2 vec. Kör lite små perioder då o då :) Men som du säger man blir helt fukked up, kan knappast va bra att gå o tänka på godis hela dagarna så då kan man lika gärna försöka äta med måtta då o då.

Angelica: Vad är det att missa? hehe Är ju i gbg ett antal ggr per år. Ska dit på Emelies 25års fest. Ja, fast köpstopp när man precis köpt lägenhet går ju inte!! ;D

2008-02-29 @ 18:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback