Laddar...

food


Jag laddar inför dagens dödspass (tror på fullaste allvar att jag fkommer gå få av cykel`n) jag laddar på så sätt att jag inte gör NÅNTING idag. Sitter ner soffan är ungefär va jag sysselsätter mig med. Ikea-skit alltså. Ska jag behöva byta plats varannan vecka för att det inte ska bli rumpavtryck i den liksom? Vårväder ute, jag har nerdragna persienner. Satt i 2h och funderade på vad jag skulle äta till frukost. Havregrynsgröt med 2 dagar gamal mjölk lr start utan fil? Jag menar jag har 50meter till kronhallen. Ska jag liksom sätta på mig kläder och gå över vägen? Ne, får inte köra slut på musklerna. Laddar...

Gjorde tillslut kokt ägg, men när jag skalade det var det rått. Ville försäkra mig om att de va löskokt och det var det ju. Det åkte i sopporna iaf. Så mkt kreativa things kommer de inte komma från mig idag alltså.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha lyckad morgon! ;) Vi har samma problem med vår soffa, vi har haft den så pass länge men den är bra mjuk där vi brukar sitta och snygg och fast där vi inte sitter. :/ Våra kompisar lämnade in sin soffa pga det.. fy på IKEA!

Postat av: Alexzandra

Sofia: Jasså är det så man ska göra? Men jag orkar verkligen inte klaga och lämna tebax o jadda jadda. Min f.d sambo, hans säng va så istället så han skulle få en ny minns jag. Typiskt att det är Ikea bara.

2008-02-11 @ 16:50:14
Postat av: Jimmy

Har inte grannen mjölk eller fil då...?? hehehe ;)

2008-02-11 @ 17:06:45
Postat av: Alexzandra

Jimmy: hhaa, :)

2008-02-12 @ 11:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback