Onsdag`s doing. Fota skafferiet?

nyttigasnaccks


När man startar "sitt nya liv" på en viss dag så här. Då har jag en tendens att bli helt obsessed vid tanken av mat/godis. Annars när jag inte går inför bantning/träning så kan de gå flera dagar obemärkt förbi. Men helt plötsligt så sitter jag här och är hungrig och sugen på allt möjligt konstigt. Inte en 200g chocklad lr så men bara sugen att stoppa nått i mun(?!) haha, vare bara jag som tänkte snusk där. :-O Iallafall så, nu när jag är ledig så sitter jag hemma och har så inni bombens tråkigt. (varför är man ALDRIG NÖJD?) tack o lov att de snart vankas resor för myrorna börjar hitta hem till min bralla.

Håller ganska hårt på det här med att äta högst var 4h. Men såna här dagar sitter jag nästan och räknar ner till ätdags. Jäkligt patetiskt. Hört talas om carpe diem Alexz-lille? Ska försöka eftersträva det lite mer och inte alltid längta efter sånt som händer längre fram. Oavsett om det är en resa om 2mån lr matdags om 2h.

Tog mitt "förnuft" till fånga och gick över gatan till kronhallen. Strossade runt där ganska rejält så ensam. Luktade på lite tee`n, "pluggade" på lite nötter (heeerreguud!), kollade lite tidningar och plockade med mig lite frukt,bär och andra nyttigheter hem. Ett körsbärs ljus bl.a? Står här och brinner framför mig....

Tänkte ta mig ro`n att sätta på en film - We own the night med
Eva Mendez & Joaquin Pheonix  (som för övrigt har värsta hootta scenen i början) en fågel viskade om det i mitt öra så jag va tvungen att smygstarta. tsss. Till film måste man alltid ha snacks ....Dock är godiset utbytt mot Russin och casewnötter.
Men det ska väl funka.

skafferiet

Så här väldigt mkt roligt har jag i mitt skafferi. ehm? jaa..

Film vare ja. Hej så länge.

Kommentarer
Postat av: Angelica Lindvall

Nämen, vad ser jag! En diet drinkmix! =D Busted!!

Postat av: 3rU+5

tänk dig en stooor godispåse med allt ditt favvogodis mmmmm... känn hur de vattnas i munnen ;)

2008-02-06 @ 21:31:04
Postat av: Alexzandra

Angelica: Inte så att jag försöker dölja den heller va? Den är med från patrik`s lägenhet (han åt faktiskt såna för att han tyckte de va gott), sådär 1,5år gamal. O även om jag åt såna så är det över 1000kalorier om dan.. men nu äter jag dem inte för de är så jävla vidriga.

3rU+5: Hhaa, tror du på fullaste allvar att du kan få mig att bli sugen på godis? Som jag skrev här ovan, det är inte chockladkakan som lockar utan vanan att stoppa nått i munnen under en film. Så keep going.

2008-02-06 @ 22:57:00
Postat av: johanna

det är väl inge fel med att ha en diet drinkmix? är skit bra att ha som mellanmål, eller mellan mellanmålen och målen =) kanske inte skall ersätta alla måltider, (håller aldrig i längen). kanske funkar en vecka om man vill gå ner snabbt i vikt, fast är väl mest vatten man tappar då.. men ser ju inte ut att vara nåt du sattsar på, ett välfyllt skafferi med massa gott=)

2008-02-06 @ 23:33:02
Postat av: Alexzandra

Johanna: TACK. Nu behöver jag ju inte ens förklara mig, haha. Pulverdiet funkar inte i längden som du säger, men funkar jävligt bra som måltidsersättning ibland (speciellt om man jobbar natt och inte har tid att gå ifrån o äta) ger ju liksom mättnads känsla 1-2h. Med andra ord är pulverdieten ingenting ens äter om det är tomt i skafferiet. haha.

2008-02-07 @ 00:00:10
Postat av: 3rU+5

Det finns bara ett sätt att stoppa den... I munnen!

2008-02-07 @ 06:25:02
Postat av: 3rU+5

Giddy up and gold mine
Different place, different time
All the stars are in their prime
Pastel trailer park, stars so bright to hide the dark
All is quiet in the yard

Giddy up and gold dust, all the cars turn to rust
You?ve got no means for wanderlust
Pastel trailer park, stars so bright to hide the dark
All is quiet in the yard

If you are so frequently in love
If you prefer it all to me then my love
You go down the longest road to nowhere
You pull it apart and you?re just left there

2008-02-07 @ 06:33:38
Postat av: Karin

Hej! Riktig bra blogg du har. Undrar bara hur går det med Mr x? Du har inte skrivit något om honom på länge? Jag dejtar också en Mr x här i Köping =)

Kramiz

2008-02-07 @ 08:15:33
Postat av: Alexzandra

3rU+5: Asså, nu börjar det faktiskt kännas som att du trakasserar min blogg här.

Karin: Kul att du gillar den. haha, det kanske är samma Mr X vi dejtar, han är nämligen i Köping och jobbar för tillfället. tsss. Har ett "Färdig-skrivet" inlägg ang honom men jag är inte redo att publicera än. Så mkt nyfikna Karlskogingar här. ;)Hur går den med din X?

2008-02-07 @ 11:17:21
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: Karin

aja, förstår...finns många nyfikna här i Köping också, så mr x är ett bra namn ;)
Blir dejt för mig i helgen...Hoppas på bio.

2008-02-07 @ 11:25:26
Postat av: Alexzandra

Karin: ja visst är det ;P jag ska oxå på dejt, en "par-dejt" faktiskt. Middag hos hans bror. Blir mysigt!

2008-02-07 @ 11:27:57
Postat av: 3rU+5

Nu får du förklara dig!

2008-02-07 @ 17:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback