Tjoho alla fans ....

                      busted                                                     
& inte fans oxå förstås : ) Vet ju att en del människor har svårt att låta bli att läsa bloggar de inte gillar. Waste of time enligt mig men ni gör ju va ni vill med er dyrbara tid.

VAD VILL NI LÄSA OM?
(ser att många andra bloggar ställer den frågan men tycker aldrig jag får något riktigt svar...)

Själv älskar jag att läsa bloggar där dem reser (alltså inte en veckas charter med pojkvännen lr 100 bilder på kända byggnader) nej, jag vill läsa om någon som typ flyttat utomlands/kör en lång resa och personen ifråga ska vara ärlig, öppen och oblyg. Vill höra om kändispotting, shopping, party livet, se värdigheter. En bra blandning. Så länge personen har de där 3 egenskaperna så kan det inte gå fel. Vill höra smaskiga detaljer. :-P

Självklart läser jag en hel del svenne bloggar oxå. MEN jag föredrar om de har kryddat livet med det där lilla "extra" vardagslyxen och att det händer något. Vet ju hur jag själv vill leva så det är egentligen en självklarhet att jag vill läsa om det samma right? Sen är man ju alltid i olika perioder i sitt liv, ibland kost&träning, inredning och ibland party lr drama. 

Det ska hända grejer. Många bollar i luften.

Det finns självklart en gräns för HUR ärlig man ska vara oxå. Att du dejtar 3st samtidigt det kan jag ta. Men inga bekännelser om att du invigt din dildo igår lr sådana ting.

catfigght

 

Kommentarer
Postat av: Michaela

Jag tycker det är skoj som du skriver, lite varierat om ditt liv - kost - grabbar - träning och lite smått och gott om mode! Men lite mer bilder om partyn och lite sånt som du är på ;)

2008-02-08 @ 21:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback