VIP QUIZ.

monkieHar en fråga som jag vill att alla ska svara på när ni kommer in här (anonym lr inte spelar ingen roll) frågan är vilket fall som helst viktig för mig. Så....

Någon påstår att Jag & min mammi har en osund relation.

Därför vill jag veta - ->
Hur är din relation till din mamma?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag o min mamma har varit riktiga finder under tonåren men efter jag har flyttat hit till kga så har jag o min mamma riktigt bra kontakt. Men de finns väl ingen osund kontakt med sin mamma? Kanske om man låg med varandra..men annars är en bra kontakt med sin mamma bara en bonus i livet tycker jag.

Postat av: jässica

på vilket sätt tycker folk att du har en osund kontakt med marie??:/ jag o mamma har en sund och perfekt relation!!=)

2008-02-02 @ 20:12:35
Postat av: 3rU+5

osund [²'o:sun:d Uttal] osunt osunda adj.

ohälsosam

Bryt ner din undran såhär.. Introvert: hur känner du att din relation med mamma är? Externt: hur tror du andra ser på din relation med din mamma.. Motargument: är det så att det enbart är du som har en sådan här relation med din mamma?

vill du veta mer så får du lista ut vem jag är :)

2008-02-02 @ 21:32:49
Postat av: Anna

Ens mamma är precis som vilken bästis som helst,osund??nej varför då..
Den man älskar ska man ta vara på och vara rädd om :)

2008-02-03 @ 01:59:34
Postat av: Anonym

jag tror att man kan ha en osund relation till sin mamma, särskilt om man är vääääldigt nära vänner. Då glöms det bort att man är mor och dotter också. och mor och dotter relationen är något helt annat än att vara bra vänner.

2008-02-03 @ 09:34:22
Postat av: E

Nu är det ju lite svårt att veta vad väääääldigt nära innebär men hur kan det vara en dålig sak att stå sin mamma nära. Hur skulle det glömmas bort att man är mor och dotter? väldigt luddigt det där anonym, lite exempel kanske skulle va bra..
Alex jag tycker absolut inte att ni har en osund relation. Jag och min mamma är så fruktansvärt lika och med två så envisa och hetlevrade personer går det inte alltid ihop men vi vet alltid att vi älskar varann ändå.

2008-02-03 @ 10:16:15
Postat av: Anonym

ja, ok. vill bara säga att jag känner inte denna personen i fråga, utan hittade bloggen på blogghemsidan. (Bra blogg för övrigt). exmepelvis, jag har en kompis som berättar allt allt allt för sin mamma. (saker som jag bara skulle berätta för mina närmsta vänner). mamman i fråga kunde inte ta vissa hemligheter utan kontaktade en psykolog som "genast skulle kontakta hennes dotter". Detta slutade i bråk och kaos, vilket jag anser inte skulle hända om hon berättat samma hemlighet för mig. Men självklart ska vi vara goda vänner med våra mammor, och jag älskar min mamma mest i hela världen, men vissa saker låter jag vara osagda med risk för att starka moderskänslor kan bidra till missförstånd. Hoppas ni missförstår mig rätt.

2008-02-03 @ 11:49:12
Postat av: Sara

den är bara bra, nära men inte för nära, behöver jag gråta så är hon där, men hon vet inte mer än hon behöver veta och vice versa..=)

2008-02-03 @ 12:18:54
URL: http://laala.blogg.se
Postat av: Christel

Vette tusan....Det fick mig att fundera men tror nog i det långa loppet vare sig vi har en sund eller osund relation till varandra så har vi valt det som passar oss bäst som mor och dotter.... Och sen vad andra tycker om det, nja.. det är deras problem!!=)

2008-02-03 @ 12:46:19
URL: http://christelsanchez.blogg.se
Postat av: anni

jag och min mamma är bästa vänner, samtidigt som vi är mor och dotter..men jag håller absolut med om att man kanske inte skall ha samma vännerrelation med sin mamma som med sina vänner. mamma kanske är den som står en närmast, som alltid kommer finnas där och som man kan lite på. men man skall fortfarande tänka på att man är mor och dotter, och vissa saker kanske inte mamma skall veta=)

2008-02-03 @ 12:52:59
Postat av: Aida

väldigt nyfiken vem som kan ha den åsikten om eran relation!?

Jag tycker din mamma e fantastisk och eran relation är
inte något som någon annan än du och hon kan definiera sund eller osund.

Min Relation med mami behöver nog inte en större presentation :) Har aldrig önskat att den skulle varit annorlunda på ngt plan.
e nog en av de få sakerna jag kan säga mig vara 100% nöjd över.

love.

2008-02-03 @ 15:11:02
Postat av: Karin

Min mamma och jag har en perfekt relation till varandra! Vi ger och tar, älskar min lilla mamma, kan inte tänka mig hur det ska vara utan henne!

2008-02-03 @ 16:20:18
URL: http://lillak24.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Till ALLA: First of all så ville jag bara säga tack för att ni tog er tid att svara :) Eftersom ni är ganska många som tycker lika så svarar jag till alla såhär. Frågan va "Vad har NI för relation till eran mamma?" jag ville ha något att jämföra med, därför tänkte jag mig mer svar som pratar i telefon daligen, träffas aldrig etc...? Jag pratar i telefon med min mamma dagligen och vi ses väldigt mkt eftersom vi tränar ihop 4ggr/vec. Jag berättar mkt/det mesta för mamma men inte ALLT. Sexdetaljer håller jag till vännerna och det är väl inte alltid jag går in på djupaste tankarna. Jag anser att våran relation är sund!

2008-02-03 @ 20:09:21
Postat av: Jennie

Varför har ni en osund relation?
'Jag oi mamma är rätt tighta nu för tiden...värre var det när man var tonåring=(

2008-02-03 @ 20:16:48
Postat av: Alexzandra

3rU+5: Du, snälla skriv på svenska så jag förstår :) När jag ber om svar på en fråga, tycker du inte det är ganska onödigt med till rättavisanden då? Tycker inte det hör hit alls faktiskt! O om vi nu sågs förra helgen lr va du menade OCH jag inte minns det. Då kanske jag inte tyckte de va så trevligt ändå. Så med största sannolikhet kommer jag forska vidare i vem du är! Känns bara som att du är en besserwisser ändå.

2008-02-03 @ 20:33:31
Postat av: Alexzandra

Aida: Du vet vad jag berättade i senaste mailet. Någon är avundsjuk på att jag är mammas prinsessa. Du kan nog lista ut, vill inte avslöja för mkt här :-S

Din relation med din mamma är väldigt lik min tor jag. Otroligt vacker och bra på alla viss enligt mig.

2008-02-03 @ 20:39:02
Postat av: Sandra

Jag o min mamma pratar några grr om dagen på telefon, vi shoppar tillsammans när jag är i malmö, jag kan prata med henne om robin, om vi har problem osv. Du har väl en normal reation med din mamma låter det som =)

2008-02-03 @ 20:40:58
URL: http://hylen.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Christel: Där sa du nått, alla har vi väl byggt upp den relationen som passar just oss :)

Sandra: Jag har alltid haft bra relation med min mamma men jag tror den blir bättre och bättre med åldern. I tonåren kan man nog va lite trotsig och bara tycka att hon tjatar/oroar sig.

Karin: Då tycker vi likadant! Vad gör man utan sin mamma? Kul att ni har en bra relation.

Jässica: Du och din mammas relation har oxå växt sig bättre med tiden sen tonåren. hehe. O sen när det händer saker i ens familj (lite traumatiska grejer) så tar man bättre hand om varandra efteråt. Man stöttar liksom varandra.

Anonym/Anni/Sara: Självklart finns det även saker man inte behöver anförtro sig om till sin mamma. Men samma sak gäller ju även partner/kompisar ibland. ;D

2008-02-03 @ 20:45:13
Postat av: anni

Jag pratar med min mamma varje dag, nästan. vi ses fler gånger i veckan. tar promenader, fikar, går på stan, tränar, osv.. bara umgås liksom. självklart kan man tjaffsa ibland, men är inte bara det ett tecken på hur nära man står varandra? inför mamma kan jag vara precis den jag är, hon kommer ju alltid älska en ändå=) och vi får ju inte glömma bort pappi i det här också.. även fast man som tjej kanske har en bättre "snack" relation till sin mamma, just för att hon själv är tjej och vet vad man går igenom, så har ju pappa en lika stor del i mitt liv, och vi hittar också på mycket ihop.

och nej, jag tycker inte att du har en osund relation till din mamma. att få bli "bortskämd" av sin mamma med mat och lite pengar ibland är väl aldrig fel, och jag tror våra mammor älskar att skämma bort oss, de älskar nog att ta hand om oss=) bara barnen uppskattar det, och inte tar det för givet.. och man kan väl aldrig skämma bort någon med för mycket kärlek?=)

2008-02-03 @ 22:53:07
Postat av: johanna

min mamma sitter i rullstol och kan typ inte prata längre, så jag vet inte riktigt hur vår relation är.. självklart är det en speciell situation, som jag på ditt inlägg förstår att du inte är i, men du frågade ju ;)
men om hon hade varit 'normal', om man får uttrycka det så, så hade vi nog inte haft nån nära relation.. men det kan jag nog inte uttala mig om egentligen. för jag vet ju faktiskt inte.

2008-02-04 @ 00:22:53
URL: http://kalaspuffad.blogg.se
Postat av: Maja

Min mamma är det bästa jag har och en person jag alltid vet kommer finnas kvar. Är jag ledsen ringer jag mamma, är jag glad ja då ringer jag mamma. Hon finns alltid där och lyssnar alltid. Osunt? Snarare tvärtom.

2008-02-04 @ 13:31:01
Postat av: Alexzandra

Johanna: Jag beklagar, inte alls kul att höra :-S Skönt och höra att alla som kommenterat verkar uppskatta sina mammor väldigt mkt. Man vet ju aldrig va som händer liksom :-( Har själv ingen pappa i livet så då uppskattar jag bara min mamma ännu mera. Kram.

Maja: Så sant, så fort man har goda nyhter ringer man och vice versa. Jag börjar förstå att våran relation bara är fin, absolut inte osund någonstans. hehe :D

2008-02-04 @ 15:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback