The druger saved my day....

alkis


Det är dagar som denna jag känner att även mitt jobb på statoil kan ge inre tillfredställelse. Att få känna att dagen faktiskt givit något (trots 11h jobb)! Det krävs inte speciellt mkt faktiskt, idag behövdes det bara en gamal pundare. Lr still a druger.. Kanske ska förklara mig lite här :) Jag har vetat länge att jag vill jobba med missbrukare (på det psykiska området) att lyssna på deras livshistorier och motivera dem till ett bättre liv är vad jag vill göra. Tyvärr går det lite sakta framåt i karriärstegen just nu. Men där känner jag att jag har hela livet på mig. Vill kunna komma hem från jobbet och känna inre ro. Att jag har hjälpt någon eller åtminstone gjort mitt bästa för att hjälpa. Jag och den här mannen stod och snackade lite om ditten och datten i över en timme. Allt från att ha "det" i generna till hur många återfall han haft. Jag fick iaf erbjuda honom lite värme, en drogfri timme och en blåbärs smootie. Det va han tacksam för =)

Sin tacksamhet visade han genom att säga "du är bra go du ungjävel" haha. Inte varje dag man blir glad av en sån kommentar. Men idag blev jag det!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad roligt! :)

2008-01-20 @ 22:24:06
Postat av: Cerlise

Grymt :-)

Läser en kurs på socialhögskolan och just nu läser vi om narkotika och missbrukare (Samhället i Narkotikan- Goldberg)...intressant! mm man får säga så...

Postat av: Alexzandra

Cerlise: Klart du får säga att det är intressant! Det är ju precis det de är. Blir måttligt avundsjuk nu, skulle kunna läsa enbart om det här ämnet i 1år. Minst. hehe.

2008-01-20 @ 23:10:07
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback