Dramaqueen is back...?

Ojoj, jag har SÅ mkt jag vill skriva och få ur mig.....Om både ditten & datten.
 Men en sak i taget :)


party

För det första. I höstas gick jag ner en jäkla massa kg, lr ja för att vara på en relativt smal kropp. Och nu har jag kommit i någon obalans och känner mig som en tjockis igen (eller det går upp och ner från dag till dag..) anyways så försöker jag se vad jag gjorde i höstas som gjorde mig motiverad. Och detta kan ju ses som lite skrämmande med det va faktiskt festandet som gjorde mig smal. Menar inte alkoholen i sig nu. 

MEN jag tror knappast jag är ensam om att inte vilja trycka i sig en pizza innan man ska hoppa i partystassen? och eftersom jag festade fre-lör helg i 4mån så hade jag aldrig chansen att sunka till mig. Jag var verkligen stenhård mån-lör, det är ju oftast slimade outfits man ska strutta omkring i så... Söndagen va unnar dagen, 1kg godis och donkan va tradition. Efter de katastrofala omständigheterna på juldagen så begravde jag drama-queen-party-alexz. Och tänkte, va fan.... time to get serious. Sagt och gjort. Med det begränsades krogkvällarna till endast lönelördagar. Så någonstans där efter nyår tappade jag väl stinget. Jag hade liksom tid att vara lite onyttig mellan utgångarna. Att vara stenhård i en månad utan mål är ju defenitivt svårare än att stå ut i 5dagar. Så, vad har vi kommit fram till? Party Alexz måste tas fram igen....... lr vågar vi påstå att en dramaqueen ska återupplivas? Garvar åt hur töntig jag är just nu ;-D

Vilket fall som helst så vankas det utgång nästa helg SÅ nu jääääävlar ska det inte stoppas nå skit i munnen. . Och om jag så ska behöva säga att jag är fet och ful varje dag för att hålla mig borta från godiset, ja då är det så det ska bli!! Om någon av er får nys om att jag ätit nått crap från och med måndag då får ni skrika att jag är fet hagga efter mig på stan lr kommentera här på bloggen. Helt ostraffat! 1 juni är mållinjen. Då ska kunna räkna mina magrutor på beachen. Lr, väga 50kg. Vilket som.
 
Puss & hej

// Blivande vältränad dramaqueen.

Kommentarer
Postat av: A

ät var tredje timme unvik kolhydratet,walka en timme varje morgon innan frukost.sen yttligare ett tränings pass då blir man topp fort:)

2008-03-20 @ 10:37:48
Postat av: Anonym

snälla peppa mig med! :)

2008-03-20 @ 11:02:31
Postat av: lissa

baby minns du att du hade satt som mål o komma under 60kg först o nu 50kg. du ser bra ut som du gör nu. se bara till o hålla matrutinerna o träningen så håller de i sig:)

2008-03-20 @ 11:25:14
Postat av: Alexzandra

A: Jag har testat det där och det fungerar inte för mig. Jag jobbar 10h`s pass och har lunch en gång! finns inte möjlighet att äta var tredje timme och en timme promenad innan frukost? Då får jag gå upp 5 på morgonen. Jag tränar 1h ca 5ggr /vec och det är sunt förnuft att man bli fit om man tränar 2 pass om dagen ja...Måste finnas tid oxå :D

Anonym: Självklart vännen. På vilket sätt? Ska jag säga att du är en tjockis eller skicka inspirerande bilder på snygga tjejer på beachen? hehe. Hoppas att jag kan motivera dig samtidigt som jag motiverar mig själv här på bloggen.

Lissa: Näru bejbi, jag vägde 61kg en gång för 1½ år sen och sa att jag aldrig skulle komma över 60 igen. Det va inget mål, att gå ner 1kg liksom. Jag har ju vägt 58kg i flera flera år så jag har alltid velat komma under 55.

2008-03-20 @ 11:33:28
Postat av: madeleine

hur lång är du? jag är 160 och har under min pubertet en gång i livet vägt 58! jag lovar. mår dåligt av att se såna bilder på mej trots att det var länge sen. därför har jag lovat mej själv att det aldrig mer ska hända(bara om jag är gravid)! man måste känna sej bekväm i sej själv och då spelar det ingen roll vad alla andra tycker, tyvärr. man låter otrevlig men jag förstår dej. 50-2 är min matchvikt och dit ska jag igen så fort bebis kommit och några månader därtill:D

Postat av: madeleine

50-52 ska det stå:D

2008-03-20 @ 12:38:48
URL: http://madeleine1985.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Madeleine: Jag är 161. Så 60 är alldeles för mkt. Men jag förtjänade då, hade mått ganska gött då i typ 4mån i Norge, haha. Men fy fan när jag såg en bild, ville ta livet va mig. I framtiden skulle ja va rätt nöjd om jag vägde 55 och stannade där. MEN nu är mitt mål 50 till sommaren (dels för att jag ska kunna unna mig lite i sommar) och för att jag vill se om jag klarar`t. :D Såg dig föresten förut när du va ute och promenerade med vovvsingen. Va du på vägn till karl`n? tyckte nämligen de va han som stod och jobbade mitt i mot karlbergskolan men kanske såg fel.

2008-03-20 @ 13:41:27
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: madeleine

ah. det låter ju rimligt:) bara man mår bra själv. nej, det var nog inte han. vi bor precis mitt över där. flygfältsvägen. var nog nån annan gubbe du såg:D

2008-03-20 @ 14:52:12
URL: http://madeleine1985.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback