Kreativ - Nytt till walk-in-closet`en.

image1866


  
  
Hade en hel del ärenden idag. Efter gymmet, solariet och fiskshoppingen tyckte jag att klockan bara sprungit iväg. Jag som skulle hinna ringa en massa samtal och ner till stan ...O så hade jag ett inbokat pump pass. Den där pumpen lockade inte så värst, ville ju greja i lägenheten. Sikken tur då att de ringde och sa att den va inställd pga sjukdom. Ibland kan man bli så glad av att ha en annledning att slippa träna. Tyckte inte att mata fiskarna va själ nog. hehe.

Iaf, Så har jag hunnit springa på bokrean (varit väldigt dålig på att läsa senaste 6mån) men nu blir det ändring på det! Ringt campingen i Visby angående midsommar, tyvärr dåliga nyheter, beställt en present, Bokat resa till Paris 10e-15e April :)), hämtat ut framkallade kort som legat på expert i 2mån, satt upp bilder i walk in closet`en, satt upp min vägg-decorations-text och Gjort en god cecarsallad med feta ost. Nu blir det dopfika & filmen Jumper.

Vad tyckte ni om filmen ni som sett den?

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Fan va snyggt med bilderna! :D Så vill jag göra...fast med bilder på mig själv..haha ;D

Postat av: pernilla

Dåliga nyheter ? hallå vadå?

2008-03-26 @ 20:28:10
URL: http://phernillak.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Wysteriia: Ja visst är det coolt! Stållina kan du köpa på ikea ;) ja du har ju massa snygga modellbilder så det förstår jag.

Pernilla: Angående stugorna. Det va 4bäddars och endast uthyrning för en vecka Så då är det inte värt det. Får bli tält istället, dock tror jag inte de andra är så sugna på det. Men annars drar vi, eller hur? Puss!

2008-03-26 @ 23:25:34
Postat av: Pernilla

jaja de klart vi drar endå man får lungt plats tre st i carro ställt =) visby here we come=)

2008-03-27 @ 09:58:32
URL: http://phernillak.blogg.se
Postat av: Frida

Åh va fint med alla bilder! Så vill jag med ha det, när jag får en walkinare :)

2008-04-03 @ 16:45:28
URL: http://metrobloggen.se/missf
Postat av: Alexzandra

Pernilla: Visby or Halmstad iaf :)

Frida: Tackar tackar, väldigt nöjd själv. Rummet höjdes upp en hel del med lite färgglada bilder. Det tycker jag, finns så otroligt mkt fina bilder att välja på juh.

2008-04-03 @ 19:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback