Men kära hjärtanes.

glassis

Jag har vart på kronhallen och köpt glass. NÄHE? och denna gång räckte det inte med ett paket heller. Två stycken häagen sorter fick följa med mig hem. Har inte testat dem än dock...

Har haft en väldigt tankspridd dag, tankar fram och tebax. Rådpratat med alla jag känner & kanske tom dem jag inte känner. Jössenam, är höstdeprissionen tidig i år?

Kommentarer
Postat av: pernilla

ja jag och carro prata faktiskt om de hur mkt bättre de skulle vara om man kune ligga i samma rum sola kunde man snakca lite samtidigt =) och jo lite brunare kan man bli nej men ska sola en gång i veckan för att hålla färgen. Vd är de som tynger ditt hjärta då? och hur gick de med nyttiga veckan?

Postat av: mandy

vårdepression kanske?

2008-03-12 @ 22:03:50
URL: http://mandyslife.tjejsajten.se
Postat av: Sandra

Samma här...deppad som fan..skyller på för lite sol o vårkänslor..

2008-03-12 @ 22:06:32
URL: http://hylen.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Pernilla: Du om någon vet ju vad som tynger mig, pratade ju om det på promenixen (tabu för bloggen!!) men de senaste 2dagarna har varit ännu värre. Suck. Vadå? jag trodde de va nyttigt med glass? hahaa..

Mandy: Men asså vilken vettig människa kan ha vårdeprission? våren är ju de bästa, man vet att man har en hel sommar framför sig... Kanske är bristen på vårtecken :-S

Sandra: Ja så måste det vara. Dock en lättnad att jag inte är ensam!

2008-03-12 @ 22:18:22
Postat av: pernilla

jaja du menar de... ja då förstår jag och du vet vad jag tycker också =)jaja du vet var jag finns om du behöver prata mer =)

2008-03-13 @ 11:12:47
URL: http://phernillak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback