U do not know me.

elsapataky


Sitter just nu på Göteborgs centralstation. Lite nostalgi över detta. För 2 ½ år sen va jag här nere och surfade upp de sista pengarna var och varannan dag. Hade ju inte fått igång internet hemma då och att vara utan internet va inte ett alternativ. =-S

De blev en halvljummen lördags kväll. Låg i soffan fram till 16.30 slängde sen på mig lite smink och drog till lokalen där 25års.....lr 100års festen skulle hållas :) kände att lite vin stod på sin plats men ingen vinöppnare fanns det. Hjälpte till med maten och skålade i champange redan innan 18. Folk rullade in, det åts, lektes, öppnades presenter och drack`s mål i mängder. Men att va igång från 17 till midnatt med både mat & dessert gör en dessvärre lite hängig. Jag behöver shot-maratons för att bli i bästaste form.
 
Drog mig därifrån vid 00.30 och låg sen i soffan och halv sov vs väcktes av telefonen stup i ett. Vid 04 hade jag blivit väckt ur min skönhetssömn så många ggr att jag inte kunde somna om. Fick ett samtal från mitt ex. Gjorde mig lite smått ledsen. Som de flesta vet (SOM KÄNNER MIG!) så tar jag åt mig alldeles för mkt när det gäller oväsentliga människors åsikter och jag bryr mig lite för mkt om vad andra tycker om mig. Väldigt dumt men man vill ju helst vara omtyckt av alla även fast jag vet att det är omöjligt. Någon dam hade vilket fall som helst gett sin åsikt om mig till mitt ex. Bara där måste ju personen i fråga ha problem. Varför stå och berätta för min f.d sambo att jag är si och så.. Han om nån borde väl veta?!

Jag förväntar mig inte någon helgonstämpel men jag kan faktiskt inte se VAD det är jag har gjort som är SÅ farligt? Ser ju inte att jag är en sån som utnyttjar, leker med folks känslor, knullar andras pojkvänner lr såna ting. Så...Men personen ifråga som sagt detta måste ju vara en väldigt oskyldig felfri lite sak. Good for U :)

Kommentarer
Postat av: ...

Jag tycker att det är så tråkigt att tjejer ska hålla på och bekräfta sig själva genom att snacka skit om varandra. Vi tjejer ska hålla ihop! Jag har slutat med sånt där för länge sedan. Bloggägare, ta inte åt dig av som en tjej med dåligt självförtroende har att säga. Hon använder dig för att själv må bättre. Bit ihop och gör aldrig likadant. :)

2008-03-09 @ 21:21:56
Postat av: Alexzandra

... : Mm jag vet ju själv hur man kan slänga ur sig saker som bara är onödiga egentligen. Men när jag märker hur mkt jag tar åt mig av sånt här "skitsnack" så blir jag bara sporrad att bli ännu bättre människa :)

2008-03-10 @ 00:02:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback