Uppdaterar...

image1834OJOJ. Mobilen har legat hemma sen igår kväll och det har sprutat in med sms från alla håll. Mesta dels människor som är nyfikna på mitt senaste inlägg. Jag var tydligen inte tydlig nog. Mamma ringde tom och frågade vem kom ditt ex med? och vem är MRS M?, Mr M skulle det självklart vara =) Det är inte lätt att följa med i svängarna, jag förstår er.

Anyways, mitt ex - Fredrik. Det va han jag skulle skjutsa hem. Och när han kom hade han med sig Mr M. Så.... Då kanske ni förstår vad "det ena ledde till det andra....." betyder. : ) Torsdagen är raderad från mitt liv och just nu bearbetar jag M så att det ska raderas ur hans system oxå. Har umgåts konstant nu sen jag skjutsade hem honom, lr jag menar oss till honom... Hur mysigt som helst har det varit!

Mamma kom precis och hämtade mig för vi skulle gymma. Men det va TYVÄRR stängt, fast jag måste medge att de va skönt att slippa idag. Pernilla & jag ska ta en promenad istället.

Kommentarer
Postat av: Gingerjennifer

låter som ett stycke 3 kant:) hahaha

Postat av: Sara

Hej honey, var alldeles för länge sen vi prata, måste göras nånting åt pronto!! vill du följa med o träna kanske?? combat imorgon och pump onsdag..;) puss gull

2008-03-24 @ 22:45:41
URL: http://laala.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Jennifer: haha, jag ser det nu :) Men jag tror du vet bättre om mig. tsss

Sara: Hjärtat, det va väldigt länge sen ja. Pump på onsdag skulle va jätte kul tycker jag. Tid? lust o boka på mig? Puss på näsan.

2008-03-24 @ 23:34:08
Postat av: Sara

Toppen=) 18.30.. bokar på oss ikväll då när jag är där=) puss puss

2008-03-25 @ 19:14:21
URL: http://laala.blogg.se
Postat av: Karolin

Jasså okej :) hehe.. snygga inköp du gjort:)

2008-03-27 @ 22:30:05
URL: http://karolin87.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Karolin: antar att du syftade på de i inlägget lite högra upp :) tackar så mkt anyways, själv nöjd för en gång skull!

2008-03-28 @ 08:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback