Changed plans.

image2209
((Detta leder även tilll mer motivation ang träning/kost. Man vill ju va hootish. ))
Se ironin i bilden tack!  : p

Att jag haft bikinimani senaste månaderna har jag nog nämnt ett par ggr. Något som dock har känts väldigt tråkigt är att Bahamas är så långt framåt. Det här med mig och planering är ingen bra egenskap. Jag kan räkna ner till roliga saker ½-1år iförväg och på så sätt uppskattar jag inte det som är här och nu. Och att inte ta till vara på sommaren vore idioti. Och att jag dessutom inte skulle få åka utomlands nu i sommar gör mig verkligen bitter. När jag vill göra saker så vill jag göra det nu!! Så.... Ni kommer säkert bli besvikna på mig nu. Men vi ska skjuta på Bahamas på obestämd framtid. Det va min idè MEN M är alltid på så nu tycker han oxå att det låter bra =) Nämligen att vi tar 2vec nu i Juni eller Juli beroende på när det funkar bäst från hans jobb. Vi båda har ju varit grymt sugna på Thailand hela våren. Och jag vet ju att det inte är säsong just nu men en kollega till mig är där nu så när hon kommer hem ska jag höra hur pass mkt det regnade. Någon annan som varit där under lågsäsong som kan säga kanske??

Thailand är första alternativ men i "värsta" fall blir det 2vec nån annanstans. Sista minuten kan man ju ta vart som helst. Det känns SÅ mkt bättre nu kan jag lova. Nästan liten lättnad om jag ska vara ärlig. Att lägga ut sjuka summer pengar på något som skulle gå av stapeln så sent som slutet på oktober, ja det känndes inte alls så roligt. Bahamas är mitt dröm resemål och det finns kvar :) O just nu tänker jag springa och köpa ännu mer bikinis bara för att jag att JAG SKA FÅ ÅKA UTOMLANDS I SOMMAR! Annledning att shoppa. Woho!

Kommer förlora 1200kr/per som vi redan betalat in men vi överlever allt image2210

Kommentarer
Postat av: Mary

Hej.. Tänkte bara säga att de spöregnar dygnet runt i thailand våran sommartid =) Visst lite solglimtar kan man få om man har tur. Tänkte bara infa dig om de..

Postat av: Alexzandra

Mary: Tack för den infon :) då borde vi nog kolla på någon annan resa!

2008-05-20 @ 12:11:44
Postat av: Annika

Härligt med en resa, är ju inte alls långt kvar:) Men tycker nog ni borde satsa på något annat än Thailand. Risken är ganska stor att det regnar mycket! Japp ska vara i kga i sommar, ska jobba på apoteket på lasarettet, så vi kanske ses :)

2008-05-20 @ 14:24:06
URL: http://annikafredby.blogg.se
Postat av: Anonym

varför åka till tahiland dit alla åker när man kan åka till los angeles för 5000 och florida för 4 jag har varit där, den bästa semestern ever!

2008-05-20 @ 20:41:59
Postat av: Linda & Magnus

Vilken kul bild =)

2008-05-21 @ 09:12:55
URL: http://lindamagnus.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Anonym: För att alla snackar om Thailand och då vill man självklart se efter va alla pratar om. OCH för att biljetten kostar 3000kr plus att du lever praktiskt taget gratis. Och i LA går det betydligt mer pengar än det vi tänkt lägga ....

Linda&Magnus: Det är ju det. Fanns ingen hyllning till sizezero från min sida :-)

Annika: Jo jag har insett det efter ett antal varningar. Vart inne på Marmaris, Samos, Kreta typ... Men har lite beslutsångest. Ja, vi stöter nog på varandra, Karlskoga är inte allt för stort ;)

2008-05-21 @ 09:34:31
Postat av: v

ew, min mamma berättade att en arbetspolares kompis hade varit i thailand och somnat på beachen och när hon kom hem hade en finne vuxit fram. hon väntade och väntade på att den skulle poppa och när den äntligen poppade... så kröp det ut en massa små spindlar ur finnen. något måste alltså ha krypit på henne och lagt sina ägg på henne när hon sovit. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT, TÄNKER PÅ DET VARJE GÅNG NÅGON SÄGER THAILAND

2008-05-31 @ 18:12:58
URL: http://lukeiamurmother.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback