En tur till Örebro.

image2180Om det inte vore för att Ingrid messat hade jag nog vaknat upp efter ett antal timmars sömn nu. Efter att ha suttit på balkongen och njutit av min sushi och ett kapitel i min bok blev jag fasligt trött. Man blir det av solen på något konstigt sett! Men så fick jag erbjudandet att följa med till Örebro så what a heck. Lyckligtvis så stannade pengarna på kortet, va ju bara nåra dar sen jag shoppade loss i Örebro så.

Nu ska jag förbereda salladen inför grillningen ikväll. Handlat majskolvar och köttspett. Gottans : )

BTW
Subway kommer till Karlskoga. Kommer nog bli några turer dit, hehee...

Kommentarer
Postat av: Jennie

Oh subway, starbucks o tacobell, sen är livet komplett!

Postat av: Alexzandra

Jennie: Typ så har jag och Bella resonerat oxå. Subway, starbucks Å ben and Jerrys. Hallelujah. Dock tror jag vi får nöja oss om starbucks ens kommer till Stockholm nångång i framtiden :)

2008-05-13 @ 08:11:15
Postat av: VonKwon

Crying (Google taught me how to write in Swedish:).. nah, Google translate button..My blog from a week a ago...now, I can read your's in English!

Jag såg "The Sea Inside" förra veckan. Jag ropade 3 gånger. Jag är stolt över det. Det fckn filmen var obeveklig. Tears sprang ner mina kinder för 3 minuter. rak. Jag kände mig en skola flicka. Nu är jag tittar på "Pianisten" igen efter att ha sett det för några år sedan. Jag är nästan i tårar. Jag gillar gråter då och då. Egentligen skulle jag vilja gråta minst en gång i veckan om möjligt. Crying ger mig känslan mänskliga mest och ganska therapuetic för min själ. Jag uppmuntrar alla att gråta minst en gång i månaden. Det känns riktigt bra. Motsvarar 10 great skrattar. Jag har aldrig gråtit tittar på en målning eller läsa en bok. Det är mer av en intellektuell övning. Men jag har gråtit över ett par låtar (vanligtvis Beethoven Piano sonatas och Concertos eller en trevlig Tony Bennett tune) och några gånger tittar på världen nyheter (på riktigt). Men bra filmer får mig varje gång, Casablanca, The English Patient, Borta med vinden, Color Purple, etc. Mitt hjärta värker och jag gråta. Jag önskar jag hade fåfänga nog att lägga mina tårar i flaskor och märka dem och hålla dem frysta i kylskåpet. En frusen katalog av mina tårar. Sedan en dag, i en mitt i en fest eller middag på min plats, jag vill debute min riva läktaren och visa alla att - Jag är fortfarande mänskliga efter alla dessa år (i kronologisk ordning). Tears av glädje, tårar av sorg. Mänskliga, alltför mänsklig. Btw, en gång, precis som en riktig sprätt, jag ropade av avund. Jag var särskilt glad över att ett. Det särskilda arter av tårar inte förekommer så ofta, om någonsin

2008-05-13 @ 11:55:15
URL: http://dandyinthecity.blogspot.com
Postat av: Alexzandra

Fred: OH, that`s great =) Just so U know - I am reading u´r blog BUT i can`t write coments when im not a member So... The text u wrote. U didn`t have to translate, i can read english u know that?

2008-05-13 @ 14:58:09
Postat av: vix

du måste prata meatball sub då, med den rosa såsen. hot chipotle tror jag att den heter

2008-05-16 @ 21:07:37
URL: http://lukeiamurmother.blogspot.com
Postat av: vix

äta menar jag ju haha, du måste äta meatball sub

2008-05-16 @ 21:08:27
URL: http://lukeiamurmother.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback