checkiing out the japanese kitchen..


The yogaclass turn out to be a japanese dinner insted. En mycket trevlig sådan. Ingrids far ville att hon skulle träffa någon som betyder väldigt mkt för honom och som råkade vara i NY right now. Så jag följde med. 8 personer från olika platser i världen som sysslade med diffrent kind of stuf. Alltid roligt att träffa nya människor :) Efter midagen gick vi vidare till en liten club med liveband. Kvällen slutade dock runt midnatt med muffins & cookies. Jumjum.

Kommentarer
Postat av: Jennie

vilket heting där uuuuppe till vänster=)

Postat av: Alexzandra

Jennie: Neeeeehhhhhheee? Det menar du inte! :p

2008-11-13 @ 16:25:31
Postat av: bella

Förstår dig hehe.. Vad var det du gjorde ?

Jag däremot ska snart iväg och finslipa min sleeve!woho.. Nej inget datum än men allt är godkänt och jag väntar på ett telefonsamtal från USA och ett visum then Im off! :) När kommer du hem ? Förstår verkligen att du inte vill hem.. Finns inge vettigt att komma hem till haha..

2008-11-13 @ 16:35:03
URL: http://buus.blogg.se/
Postat av: bella

Ja det kommer säkerligen gå undan det här! :) Ska köpa mig en bok som jag blivit tipsad om som heter Amerikanerna, om hur de fungerar till skillnad mot oss, kan vara en bra idé!:)



Ja men det lät ju nice faktist, både sött och meningsfullt på sitt vis! Oslo låter bra, Norrmän är trevliga! Jobbade i Oslo förut och första dagen tappade jag bort mig, den staden är som en labyrint förfan!:)



Du gör ju rätt i att åka omkring o se dig om! Tycker fler människor borde göra det istället för att sitta här hemma och vara bittra! :)

2008-11-13 @ 16:53:52
URL: http://buus.blogg.se/
Postat av: bella

Ja det är ju en viss skillnad haha.. Vet inte om du såg inlägget i min blogg lite längre ner på sidan ? Fler borde vara sådär öppna och glada, i sverige är merparten sura äpplen rent ut sagt!



Jaa det kanske är det mindre positiva! Finns säkert nåt ställe där de har lite frukt osv ? :) Man får laga mat från scrath om man vill vara någolunda hälsosam! :)



Detsamma! Ha det underbart nu..

2008-11-13 @ 17:44:09
URL: http://buus.blogg.se/
Postat av: Elin

kul med spontana grejer :) hoppas du har det bra!vilket jag iofs inte tvivlar på:) hur länge blir du kvar då? kramkram

2008-11-13 @ 18:11:12
URL: http://kvistelin.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Elin: Vi har det sa bra sa har :) Spontana grejer is the shiit! Ar kvar 1 vecka till sen blir det hem till det trissta vardagen, men jag antar att det ar oundvikligt. Kramar!!

2008-11-13 @ 18:47:16
Postat av: Anonym

förstår precis vem snyggingen var!!!Instämmer

2008-11-13 @ 19:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback