pist off

Det är väl själva fan. Jag är så trött på den här stan att jag skulle kunna spränga statt i luften (ta mig inte ordagrant nu!) vill bara understrucka hur irriterad jag är. Karlskoga borde få djungeltrummepris. Det roliga är att medans skvallret går från person till person så görs storyn om till hundra gånger värre. Så helt plötsligt betyder det att man hånglat med någon bara för att man varit på samma fest.

Om folk hade lite mer drama i sina egna liv så kanske de slapp skapa drama i mitt liv.

Kommentarer
Postat av: Annso

Tyvärr så bor vi ju i en liten stad där folk inte verkar ha ngt annat för sig än att tala illa o hitta på saker om andra..men det är den svenska avundsjukan...o inget att bry sig om...Så länge man själv vet vad som är sant lr inte sant är läget under kontroll....// Annso

Postat av: Karin

Jösses, ja tyvärr så har ju folk j-ligt tråkigt i den här stan.

Lätt o bli förbannad då, trött blir man!

2008-10-12 @ 10:55:03
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Christel

Tyvärr så är den här hålan alltför liten. Man gör väldigt gärna en höna av en fjäder och resultatet av det blir ju att någon far illa....Och när historier går från mun till mun, ja.. vad ska jag säga.. karlskoga + intriger. The capital of bullshit.

Du vet själv vad som är sant och inte så då är det bara att stå på dig!!



2008-10-12 @ 11:31:10
URL: http://christelsanchez.blogg.se/
Postat av: gingerjennifer'

haha.... låter bekant de där:).... tur man flyttat!

2008-10-12 @ 11:44:41
URL: http://jgingerjennifer.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Annso: Det är så jag försöker tänka nu för att inte bli ännu mer förbannad, jag vet ju själv sanningen å sen om folk vill tro på menlösa rykten får de väl göra det :-// Typiskt bara att folk inte kan sköta sitt eget.



Karin: Karlskoga kanske gör människor bittra över sina liv så de måste ställa till det för andra!



Christel: Jag tror Karlskoga typ är den ända staden som är så här, har hört mig för å andra småstäder verkar inte alls vara så här illa :-S The capital of bullshit, klokrent! Om folk kunde sluta skydda de som snackar skit oxå så man kan konfrontera dem så vore det hela så mkt bättre. Höra vart det får allt ifrån, loosers!



Jennifer: Aho, å när man skaffar seriöst förhållande brukar det lägga sig ytligare =)

2008-10-12 @ 13:07:52
Postat av: Julia

Ja fyfan. Som sagt så är de tyvärr så på många småställen.. Men förstår precis vad du menar och håller verkligen med dig till fullo - man blir så trött på skiten. Folk har inget liv och ska därför lägga sig i andras - pinsamt! Men egentligen bara att le åt et hela och försöka att inte bry sig... Ha en bra dag, hoppas du e bättre :)!

2008-10-12 @ 16:11:04
URL: http://juvlijja.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Julia: Jodå jag försöker så gott jag kan! Dessvärre jobbigt när andra människor blir indragna, förstör så mkt. Å det liksom bubblar inom mig varför folk måste hitta på saker. Gah! Har inte haft feber på hela dagen men känns som den börjar komma tebax nu :`((

2008-10-12 @ 17:08:32
Postat av: Kamilla

Eh det är bara och skaka av sig skiten. De är inte förtjänta att man grubblar över det.

2008-10-12 @ 18:15:39
URL: http://milixen.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad har hänt?

2008-10-12 @ 22:30:51
Postat av: Julia

förstår precis. det är nog ilskan som gör att att du kokar och går upp i temperatur :D frossa jennys dunderkur och vitlökskapslar så är du snart back on track, I promise ;)

2008-10-13 @ 00:17:16
URL: http://juvlijja.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Kamilla: Nej det är väl så! :) Kramar.



Anonym: Kan inte riktigt skriva ut här på bloggen. Men två slynor går iaf och säger att jag hånglat med en person å jag har inte varit i närheten av hans läppar! Dessutom är det ingenting de KAN veta, eftersom de inte va där...



Julia: Ja det ante mig. Deras fel att jag ligger halvt på dödsbädden. Åt upp jennys dunderkur direkt när jag fick den, hehe. Ska be mamsen köpa med lite nyponsoppa idag, lent åt halsen. Kram.

2008-10-13 @ 06:29:27
Postat av: Linda

Folk har för händelselöst liv att de måste prata illa om andra för att må bra, så kommer det nog alltid vara i kga. Inte ens fast man inte varit på statt på 3 år så pratas det =)

2008-10-13 @ 08:31:51
URL: http://lindamagnus.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Linda: Att en del måste trycka ner andra för att själv må bra att man ju upptäckt, hur sjukt det än är. Man blir lagomt chockad när man inte varit ute på ett par veckor å sen får ett samtal kl 3 på natten :-S snackar de efter 3-statt-fria-år så har de ju minst sagt allvarliga problem.

2008-10-13 @ 08:40:02
Postat av: Karin

Sv: Ja man kan nästan tro det o finns det inget smaskigt som e sant så hittar folk gärna på ngt, hoppas bara att fantasikillen va snygg som du "hångla" m då...haha Skoja lite o det tror jag du förstår ;)

Kram

2008-10-13 @ 08:46:54
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Karin

Ok, surt!

Förstår precis vad du menar!

Kramis =)

2008-10-13 @ 09:51:09
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Anonym

men va spelar det för rpll om du hånglat med någon då? du är väl singel eller?

2008-10-13 @ 10:50:03
Postat av: Alexzandra

Anonym: Jo visst är jag det! Men bara för att man är singel vill man ju inte att folk ska sprida ut lögner. Ett hångel är väl inte så allvarligt, men det kan ju lika gärna handla om en trekant, ett hångel med nåns pojkvän etc.. Blir mest sur på att folk pratar om sånt de inte har en anning om..

2008-10-13 @ 13:55:21
Postat av: fd kgabo

Har flyttat från kga och det är jag ruskigt glad för.



Men kan inte hålla med om att det talas mkt skit i Karlskoga för att "det är en liten stad". Har träffat mycket nya skönare folk från andra MINDRE städer och det är inte alls samma sak där! Det är bara karlskogabor som har fått för sig att de ska vara störst bäst å värst, visa upp sig, stå över alla andra, se ner på folk! Folk tror att de är något.



Är så jävla glad att jag inte är kvar där, får ångest varje gång jag åker in i stan nuförtiden. Har spenderat mer tid i mina nya kopisars städer än vad jag gjort i kga senaste året.

2008-10-13 @ 16:20:27
Postat av: Alexzandra

Fd kgaingen: Det va väl det jag visste :-S Jag skrev ovan i kommentarerna är att jag oxå pratat med väldigt mkt folk utifrån i småstäder å det har aldrig hört på maken, de blir mörkrädda när jag berättar hur det går till i Karlskoga. Å nu när du säger så här blir jag bara mer anti hela skiten å vill bara flyga min kos för ett tag. Folk är så nedrans känslokalla på något sett, räcker att dra till K-hamn å drygheten försvinner.

2008-10-13 @ 17:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback