Caatfiight.


Frustrationen efter fysikprovet har lagt sig. Jag skrev inget på en endaste fråga. Stirrade på provet i 40min sen tackade jag för mig. Så nu är frågan för om jag ska sitta av resterande lektioner eller försöka hoppa på en ny. (det startar nya denna vecka) Det får bli morgondagens problem.

Har precis lämnat ifrån mig nycklarna till lägenheten. Att den nya ägarens mamma va lagomt generös med kritik gav mig dock ny frustration. Hon kritiserade allt ifrån hur mamma tvättat fönstrena till att vardagsrumsgolvet sviktade. Ehm, ta det med hyresvärden kanske? Bra jäkla otacksamma va dem iaf. Dels är lägenheten helt nytapetserad för mindre än 1år sedan. Nytt badkar, kyl/frys, spis och jag har lämnat kvar både hatthylla, badrumsspeglar/lampor och diverse tillbehör. När hon sen började klanka ner på fondväggen i vardagsrummet sa jag att jag hade bråttom. Hallå, den är ursnygg och va inte särskillt billig. Hon har knappast KÖPT en lägenhet, vad förväntar hon sig?

Kommentarer
Postat av: Emma

Idioter är det ingen brist på. Smaken är ju som baken men för det första så är det väl inte morsan som ska bo där och för det andra så kan man ju fråga sig ifall ungen har samma inställning och om hon/han har det så va fan ska hon/han flytta dit för då?

Postat av: Alexzandra

Emma: Det va tydligen hennes faster, Och lyssna på detta då. Hon begärde 2000kr av mig imorse för att hon tyckte inte det va städat nog. Tror du jag blev toookig? Det kunde hon ju drömma om! Ungen sa ju ingenting men eftersom hennes faster jobbade på städfirma så har hon tydligen inspekterat vartenda hörn. Gaaah!!

2008-10-01 @ 14:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback