Ta slappet till en annan nivå ;D


Vilken fin känsla det är att ha en hel helg framför sig utan några som helst planer. Ok, några timmars jobb imorn. Förövrigt har jag fått en del gjort idag, dagens träning, solariet, studerat blommor på biologin, gjort ett historia arbete .... Nu borde jag även städa lägenheten (flytt nästa helg), klippa å klistra in i scrapbooken. Men som sagt jag har en hel helg på mig. No stress at all. Underbart!

Får se om det blir lite mat & vin ikväll med tjejerna.
Några storslagna planer för er ihelgen??

Kommentarer
Postat av: Elin

jo precis:P jag visste att de gjorde operationen genom naveln, har sett det förr & läst om det. men så jävla otäckt :S & hållr med dej om att en B hade passat tjejen bättre.

Postat av: Julia

snygg bild!!

2008-09-19 @ 22:01:45
URL: http://juvlijja.blogg.se/
Postat av: Frida

Tack ska du ha! Han var bättre idag. Och hallen är inte klar på långa vägar haha, man tror att det är lättare att måla än vad det är. Fyfan. Får se när jag tar tag i det igen :) Trevlig helg!

2008-09-20 @ 00:33:51
URL: http://metrobloggen.se/missf
Postat av: Alexzandra

Elin: Usch, har sett ett par reportage om bröstförstoringar förut men aldrig sådär. Dock ganska smart om man inte vill ha ärr antar jag :)



Julia: Ah visst är den =)



Frida: Skönt att höra!! Har målat en del rum, det är ju lätt mer arbete än vad man tror iaf. :-S Du får se till att få fingret ur, lätt att det blir ståendes i evigheter annars. hehe. Ha en toppen helg du med!

2008-09-20 @ 09:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback