All i need - AmericanBreakfast.

((Frukost på hotellet i LA, Mmm...))


Frukosten är och kommer alltid vara mitt absoluta favouritmål. Om jag bara får min frukost så klarar jag mig länge. Dagens frukost borde få pris i historiens onyttigaste. Sitter och är sprängmätt nu. Men gott är det! American pancakes med syrup och massa bär. OrgasmGott.

Så vad gör man resten av dagen måntro? Tror jag ska ta en riktig chilldag. Än så länge har jag bara planerat in att lyssna på Ljudböcker (ofcourse!), haha. Kanske en promenad till pappas grav med grannens goshund, kanske en fika med Jenny, kanske gymmet? Laga mat med min kära mamma. jaaa... what goes around ungefär. Skönt med slappdagar utan måsten ibland! : )


Kommentarer
Postat av: Peter

Riktigt fin frukost! Hungrig som man är här också :-)



Åh, vad gött det låter med slapp dag, vill jag också ha :-) Vad gör du för nåt skoj på dagarna annars? Jobb eller plugg kanske?



Jag vet, han ser inklippt ut. Hittade massa bilder på honom när jag sökte på google:
http://images.google.se/images?hl=sv&q=Aditya+%22Romeo%22+Dev+&gbv=2

2009-02-05 @ 12:18:08
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: Peter

Hmm, min förra länk funkade visst inte. Undrar om denna gör det?!:



http://images.google.se/images?gbv=2&hl=sv&q=Aditya+Romeo+Dev

2009-02-05 @ 12:20:00
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Peter: Alltså han är läskig, tror det är hårfärgen som får han att se onaturlig ut. Som en liten dock :-( Ja, lika god som den va fin, om inte godare!! Livsfarligt att titta på sånt där när man är hungrig. haha!



Det händer inte mkt nu i kristider, väntar på svar från både jobb och plugg faktiskt. Tills dess tränar, umgås å fikar jag mest hela dagarna. Everyday is a chillday typ. Kommer förhoppningsvis bättre tider snart :)

2009-02-05 @ 12:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback