Wörkiing.Har precis ätit världens portion med gröt. Mätt å belåten. Ska iväg och jobba några timmar på guldfynd idag faktiskt. Chefen va sjuk och jag kan lika gärna jobba lite nu sista lediga veckan. Pengarna är såklart hjärtliga välkomna dem med! : )

Å fika kl: 16 med AnnaPanna.
Herrå.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Sv; Tack så mkt=)

Ja du har så rätt så, mkt bättre att lägga pengarna på ngt roligt än på cigg.

Ha det bra på jobbet=)

Postat av: Linda

Mamma Mia var kanske inte riktigt i min smak. Den gick väl att se iaf, men ingen film jag direkt rekommenderar =)Va roligt att jobba på guldfynd bland fina smycken!! Grattis till dina nya jobb föresten, ska bli kul att läsa vad du tycker om dem sedan.

2009-02-24 @ 14:39:18
Postat av: sofie

e de ditt jobb som ligger ute på ams allså????

2009-02-24 @ 17:52:20
URL: http://mammatillalice.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Pernilla: tackartackar. : )Linda: Ok, tror inte det är min typ av film heller så då behöver jag inte känna att jag missar något. I know, älskar jju smycken. Går omkring å provar ringar mest hela dagarna. Tackar så mkt, är väldigt förväntansfull! Har nog en del tystnadsplikt, lr ganska mkt men självklart kommer det bli rätt mkt jobbprat här framöver : ))Sofie: Mitt å mitt. Det är ju ingen egentlig tjänst som är utlagd utan en behovsanställd som man kan ringa in när någon är sjuk/semester osv. Har fått SJUKT mkt ansökningar idag och alla verkar inte förstå att det inte är schemalagda timmar. Det är enorm nedskärning på timmar i år och ändå har chefen lagt ut att hon söker jobb vilket de andra anställda är lite förundrade över då det är meningen att de ska dra ner på timmarna. Menmen, jag kommer iaf inte jobba nått mer from måndag så det kan väl va bra att ha nån extra man kan ringa in! Intresserad ?? :)

2009-02-24 @ 20:39:32
Postat av: sofie

ja vet inte kanske =)

får se om ja söker=)

2009-02-26 @ 19:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback