Faller på plats.

Har man inte tur i kärlek har man tur i karriär/pengar. Är det inte så det sägs? Just nu har jag mer tur i karriär isåfall (fast def. inte pengar) Ringde till psyket och frågade hur mitt schema kommer se ut och jag fick besked om att jag inte börjar förens vecka 16. Suveränt!! Då kunde jag ringa till ria-gården och tacka ja till att börja på måndag kl 08 : ))) Så de sista veckorna kommer jag få kombinera de båda jobben. F.m på ria och e.m på psyket. Mycket jobb, lövely. Det ända minuset är väl att jag kommer vara kvar på psyket en bit in på sommaren. MEN dyker det upp något sommarjobbs erbjudanden kommer jag självklart tacka ja till det. Finns ju nån måtta för hur länge man vill gå med minimumlön liksom.

Kommentarer
Postat av: mimma

Arbetsnarkoman! Får du icke bli vettu. Förresten testade smoothie jordgubb för mango var slut på kronis men shit vad gött det var =)

Postat av: Alexzandra

Mimma: Jag mår bäst å funkar bäst när jag får jobba. Har insett det nu :) att ströjobba då å då ger mig ångest. Allt eller inget annars kan det va! :) Hellre arbeteoman än soffoman dessutom. Ah mamma sa att det va slut, så köpte nån annan god blandning. Sugen jag blev nu, crap.

2009-02-23 @ 17:20:50
Postat av: Elin

hahah jaa han är för rolig matte :) kan tänka mej han där i bilen flamsigt full som bara han kan vara :P haha nja jag gillade ju hittills Heat & Sofia mest i schlagern:) mhoppas nån av de vinner.

2009-02-23 @ 22:11:17
URL: http://kvistelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback