Hushållspyssel & WinterWalk.

Bedtime stories med Adam Sandler. Avverkad. Rolig film den får ni kika på :)
Krossbullarna måste stå ett tag till, linfröna måste stå i blöt i 6h. Gah.

Såå... Nu när temperaturen gått ner till 0an ska jag ge mig ut med Diva, solen skiner för fullt

Kommentarer
Postat av: www.jagkanintestava.nu

"Rolig film den får ni kicka på"

Kicka? ska vi sparka på filmen?

eller har du bara dyslexi?

2009-02-09 @ 16:45:54
Postat av: Alexzandra

Anonym: Faktum är att jag har en smula dyslexi, thanx for putting it out loud :) frågan är dock vad du har? Som är så trög att du inte fattar vad jag menar med tanke på sammanhanget. För mkt tid till att störa dig på oväsentliga saker har du iaf. Tur att jag har dig som kan tillrättavisa mig!

2009-02-09 @ 17:01:35
Postat av: Anonym

Alexz, att du inte tänkte att alla inte är smarta som läser bloggen och itne förstår vad du menar, usch vad dåligt av dig bir riktigt besviken :PBÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST ÄR DU, ÄLSKAR ATT KICKA PÅ DIN BLOGG!2009-02-09 @ 19:14:19
Postat av: lissa

förresten så såg ja att du skrev kika och inte kicka men så är det väl när man är fort med att klaga på folk, att man missar saker.Fortsätt med ditt bloggande alltid lika bra, lite underhållande att läsa hatiska meddelanderna för det finns inget som stämmer i de, man ser desperata försök till att trycka ner dig men tur att du är bäst och skriver så jäkla bra!

Postat av: Mimma

vad fan är det för freak som du fått efter dej?! inget liv antar jag och inget innanför pannbenet heller verkar det som. du kan ju inte rå för att du är het, älskad och alla läser din blogg till skillnad från det där freaket!

2009-02-09 @ 19:59:00
Postat av: Ann Onym

Hahaha.. bra där lissa. Men tyvärr var det ju så att det stod kicka först. Men sen ändrades det efter att det blivit kommenterat! mongo..."men det är väl så när man är fort med att klaga på folk"

Hahahahahaha bra svenska där...!

2009-02-09 @ 21:18:16
Postat av: Julia

Ja den är underbar! Ska ge mig ut på jakt imorrn :P Hur smakade resultatet av bakningen ?=)

2009-02-09 @ 21:41:26
URL: http://juvlijja.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ann onym: Funderat på att bli svensklärare? Du verkar brinna för det här med stavning :)

2009-02-09 @ 21:54:23
Postat av: Peter

Vad duktig du är som bakar :-) Får lägga upp resultatet sen!Har gett dig en liten utmaning på min blogg! :-)

2009-02-09 @ 21:58:25
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: lissa

anonym: du är ju verklige sorglig, ursäkta att alla inte läser igenom vad de skriver innan de skickar, det här är en blogg, det ska vara roligt. Orka vara patetisk och leta fel hos folk. Bara du hör av dig om jag stavat fle på nåt mer, =)Vem tvingar dig att läsa bloggen förresten, sluta KLICKA in dig på den,så blir du enkelt av med besvären

2009-02-09 @ 23:43:46
URL: http://chayse.blogg.se/
Postat av: lissa

anonym: du är ju verklige sorglig, ursäkta att alla inte läser igenom vad de skriver innan de skickar, det här är en blogg, det ska vara roligt. Orka vara patetisk och leta fel hos folk. Bara du hör av dig om jag stavat fle på nåt mer, =)Vem tvingar dig att läsa bloggen förresten, sluta KLICKA in dig på den,så blir du enkelt av med besvären

2009-02-09 @ 23:43:50
URL: http://chayse.blogg.se/
Postat av: Christel

Hahahaha..... Alexzandra, ska berätta för dig att den här människan som skriver detta är ju så uppenbart förälskad i dig. Tycker säkert att du är het som få men ouppnåelig och har säkert nån kratta till "fruga" som är ful som stryk och aldrig släpper till (eller som han kanske inte ens tänder på henne) hemma hos sig. Och sen får han syn på dig. Istället då för att tala gott om dig så rackar han ner på dig. Typiskt! Så då visar sig kärleken från den fulaste sidan. Ta det som en komplimang. Och svara inte mer. Det är ju det han vill.

Denne ger dig ju fortsatt uppmärksamhet, när det i själva verket bara vore att sluta.

2009-02-10 @ 08:46:45
Postat av: Anonym

Inte dåligt o baka scones såg goda ut.Kram en som gillar dig.

2009-02-10 @ 08:48:07
Postat av: Jenny

Haha.. men va fan.. har grubbi delat me sig av sina snälla läsare elle?? haha.. vilka onödigt pinsamma kommentarer.. nu ska du sträcka på dig o bli glad av dom för både du o jag o alla andra vet att de BARA handlar om avundsjuka.. o de är ju lite kul;) Snygg som fan är du o bäst!!

Pöss på dig!!

2009-02-10 @ 09:11:45
Postat av: Alexzandra

Julia: Jag med, tänk den yoghurten med willys egna crunchblandning med cocosbitar i, orgasm rent ut sagt! :) Reslutatet är nu publicerat for u my friend, hehe.Peter: Nu kan ju titta på de små mästerverken, haha. Ska kolla in din hos dig när jag kommer hem från stan :)Melissa: Min hetsborre, Älskar diiig <3Mimma: Säg det! Man slutar aldrig förvånas över hur mkt bittringar det finns där ute, tur att vi inte är en utav dem! Att sjunka så lågt som dessa är bara sorgligt!Christel: Oavsett - förälskad, bitter, avundsjuk eller vad det nu handlar om. Uppenbarligen måste denna ha sin "alexzandra-dos" daligen så vi bjuder väl på det. :PAnonym: Eller hur, inte bara att baka scones inte. hahahaa!Jenny: Du å jag snygging, fjortiskärlek på diig bejb! ; )

2009-02-10 @ 10:30:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback