Whitetrash vs jetsetare?

Det är någon nisse där ute som tycker att jag lever jetset liv eller VÄNTA, jag försöker göra det. Egentligen är jag bara whitetrash. Detta är för mig ett mysterium. Klickade tebax mig i bloggen ett par veckor för att läsa om all lyx och flärd, riktig la dolce vita.... haha, i wish! Jag funderar lite på vart det lyser igenom, vart gjorde jag bort mig? Var det när jag satt hemma framför Let´s dance och trycke pizza med familjen? Vava? Var dä det som avslöjade mig? Kanske när jag unnade mig ett besök till biografen för att se nya wallander filmen herrom helgen? Ioförsig jag springer ju på gym flera gånger i veckan och för att inte tala om när jag besöker stadens café och tar en kaffe med nån av mina vänner. Njaa, det måste vara den där tacokvällen med melodiefestivalen som
va avgörande. Mhm.

Jag som trodde jetsetare konsumerade stora mändger skumpa och shoppade och reste mest hela dagarna? Som Victoria Silvstedt. Jag måste ha fått allting om bakfoten. En jetsetare handlar tydligen hårfärg på konsum och oroar sig över sitt samlade betygsdokument. Nog för att jag har en tendens att leva över mina resurser, speciellt när jag var 19 då jag hade jobb upp över öronen. Nu? inte så mycket faktiskt.  

Antar att det svider i ögonen när jag fikar hela dagarna medans du måste knega?

Jag VILL jobba, men världen ligger under kris som ni vet och jobben växer inte på träd. Och tills det kommer bättre tider måste man såklart sysselsätta sig med nånting. Så, VAD gör ni andra om dagarna? Förutom jobbar, fikar, tränar, sover, äter, umgås? Jag menar kan vardagen se ut på så många andra sätt?

Hur jag framställer mig själv här i bloggen, vilket varierar lite beroende på mitt humör. Men det är inte det samma som att känna mig irl. Det är en blogg där jag ordbajsar och lägger ut bilder. As simple as that. Det finns miljontals andra bloggar där ute, någon faller dig säkert i smaken om inte den här gör det.
Ni andra
, enjoy the reading.


Kommentarer
Postat av: Hawk

Äsch, skit i vad andra tycker! Lägg inte ner en sekund på dom som klagar och gnäller.

Kör ditt race. Det är ju deras val om dom vill läsa din blogg eller ej. :)

2009-02-13 @ 11:35:34
Postat av: Angelica Lindvall

Bra inlägg! Visst att du lever över dina tillgångar ibland men vem har inte gjort/gör det? :)

Postat av: Soffy

Du borde lyssna på dem nån gång ^^ <3 Du kmr inte ångra dig ;)

2009-02-13 @ 15:11:10
URL: http://schwarz.blogg.se/
Postat av: Anna

Hallå, alla karlskogingar lever ju jetset-liv! XD Värre än Tropez för fan! XD

2009-02-15 @ 16:20:12
URL: http://nothingelsematters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback