Tid: 01.45 - Good giiirl : )

Tjofadderittanlej. Så glad är jag right this moment. Jag har precis promenerat ända hem till aggerud från stattshotellet. Det var jag, polisbilarna och taxisarna ute. Det är bakom statts stängda dörrar det händer just nu. Iaf en kvart till ;p 

Ni kan aldrig gissa HUR stolt jag är över mig själv just nu. Det finns inte en droppe alkohol i min kropp denna evening. De fick inte ens marinera min mat i jack daniels. haha : ) Å vet ni? Jag hade det roligt ikväll. Jag var på krogen nykter och hade kul, helt fukkin unbelievable. Satt och var lite små bitter när kompisarna började ge efter för alkoholsuget och beställa in cider och daquiris. Men inte jag. Nykter som en filbunke. Skulle ta ett varv på statt innan vi hämtade jackorna, klockan var 23.30 och folket hade börjat trilla in. Och från det tog det mig en kvart per meter framåt - Mot garderoben. Pratade lite här och lite där... Precis som en vanlig utekväll. Det bortsett från att jag minns allt och jag kommer vakna upp imorgon och va piggare än alla innanför de där väggarna.

Med risk för att låta som en torr kärring nu, men det skulle kunna bli en väldigt bra vana att lära sig att gå ut nykter då och då. Dels förstör det inte kropp å huvud i 2dar efter. Varav träningen slipper gå åt helvete, man har inget behov av att trycka i sig bakismat i mängder. Och man behöver inte se söndersöpen ut vid 25. Sounds good, huh? Ska inte lova er för mycket men det kändes bara så himla bra ikväll. Lyckades ta mig ut till 01 och walkade då hem nöjd som fan. Visst att jag kände mig som den mest påklädda på hela statt och det kändes som om alla såg att jag va nykter men det va ju bara inbillning ofcourse. Lyckad kväll!!

Kommentarer
Postat av: Carolajna

Nice gumms! Jag tycker också det är så otroligt skönt att vara nykter ute och det är också då jag brukar se hur knäppa saker vissa gör när dom är fulla. Dagen efter är sååå mycket bättre när man var nykter!



Strongt girl:)

Postat av: Alexzandra

Carolajna: Ja exakt, när jag såg hur alla andra vinglade omkring, kladdade på allt, skämde ut sig på diverse sätt så tänkte jag bara: OMG, jag vill aldrig mer vara en av dem. hehe! :) Skönt att vakna upp utan ångest idag. Var släktträffen lyckad?? thanx bejby.

2009-01-18 @ 10:42:49
Postat av: Carolajna

Precis:)

släktträffen var jättekul faktiskt. En av mina morbröder ser exakt ut som en manlig version av min mamma. Haha!



När ska du pimpla?

2009-01-18 @ 11:43:49
URL: http://barbienyc.blogspot.com
Postat av: sandra

Va kul =) Nja givande efter första gången känner man inte, men som hon sa tränaren var att man måste ge yogan en chans för det är svårt och det tar tid innan man kommer in i det, kommer man väl in så är de grymt bra, hon visade muskler på kroppen som jag aldrig sett förut. Som man får av yogan :D

2009-01-18 @ 13:47:45
URL: http://sandragranath.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Carolina: Hha, hade du inte träffat din mammas bror förut? :-O Jag har pimplat klart nu!! Food later? Want sushi OM du inte har sjuka begär efter kebabpizzan alltså. hehe.



Sandra: Hm haken är väl att det kostar 800-900kr/kurs och att betala det utöver sitt vanliga gymkort är näst intill ruinerande. Därav utnyttjar jag bara läget att de har "prova på" gånger så här i början av året. Men har kört yogainspirerade pass när jag bodde i gbg å då tyckte jag det va väldigt avslappnade att köra efter ett träningspass. Men jag kanske blir frälst vem vet!

2009-01-18 @ 16:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback